Επιτυχές το Open Day Pass της Ακαδημίας Ταλέντων του Παναθηναϊκού στη Μονή. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επιτυχές το Open Day Pass της Ακαδημίας Ταλέντων του Παναθηναϊκού στη Μονή. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Open Day Pass της Ακαδημίας Ταλέντων του Παναθηναϊκού στη Μονή καθώς πολλά ήταν τα παιδιά που έδωσαν το παρόν τους για να πάρουν μια γεύση από Παναθηναϊκό. Τα παιδιά και οι γονείς ενημερώθηκαν για τη δράση και το πλάνο του Δικτύου ενώ έλαβαν και ενημερωτικό υλικό για τις Σχολές του Παναθηναϊκού και το πλάνο της Ακαδημίας καθώς και οδηγίες για την προπόνηση του μικρού ποδοσφαιριστή. Φυσικά την ενημέρωση ακολούθησε προπόνηση και παιχνίδι με τους αυριανούς αστέρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να αναδεικνύουν τον παιδικό τους ενθουσιασμό και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Υπεύθυνος του κλιμακίου είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και της Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ Θεσσαλονίκης Τηλέμαχος Αθανασίου με δίπλωμα Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Προπονητική Αθλημάτων, δίπλωμα UEFA C και μετεκπαίδευση στην Αθλητική Σχολή της Κολωνίας.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με την ονομασία PANATHINAIKOS «THE TALENTS ACADEMY» αποτελεί μια ποδοσφαιρική όαση στην περιοχή αφού δίνει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά της ευρύτερης περιοχής να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα και να εκπαιδευτούν πάνω στις σωστές αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο Αθλητισμός. Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας βρίσκονται στο γήπεδο όπου ευρίσκεται η καφετέρια του γνωστού παλαιού ποδοσφαιριστή κ. Άκη Αγιομαμίτη στη Μονή. Ο κ. Αγιομαμίτης υπήρξε ένας ποδοσφαιρικός θρύλος των Κυπριακών γηπέδων ενώ άφησε ιστορία με τη φανέλα του Ο.Φ.Η. στην Ελλάδα.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου PANATHINAIKOS THE TALENTS ACADEMY στη Μονή ανακοινώνει ότι για τον μήνα Σεπτέμβριο οι προπονήσεις θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και ανοικτές για όλα τα παιδιά που θα ήθελαν να δοκιμάσουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά εκτός Δευτέρας από τις 4:14 μέχρι τις 5:30 και γίνονται δεκτά παιδιά γεννημένα από το 2012 μέχρι και το 2006.

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν ως δώρο αναμνηστικά μπλουζάκια προσφορά του χορηγού επικοινωνίας που δεν είναι άλλος από το cyprusacademies.com ΤΟ ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στο τηλέφωνο 99124919. Για τις ηλικίες 2011-2012 θα λειτουργήσει ειδικό τμήμα προσχολικής ηλικίας. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΩΡΕΑΝ!

PANATHINAIKOS THE TALENTS ACADEMY – MONH ΛΕΜΕΣΟΣ

FIND US ON FACEBOOK

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  APOLLON-LADIES
 AC_Omonia  PAFIA-FC
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 CHAMPIONS  THOI
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 eradioGR  SOUNDCLOUD