Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας: Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα με στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον! Αποκλειστικές Εικόνες

Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας: Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα με στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον! Αποκλειστικές Εικόνες

Τη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας επισκέφθηκε ο φωτογραφικός φακός του cyprusacademies.com και ομολογούμε πως αποκτήσαμε μια πλήρη εικόνα για το πώς μια Ακαδημία πρέπει να λειτουργεί μέσα  σε επαγγελματικά πλαίσια. Στην ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ο Δήμος Γούμενος με τον Κώστα Ηλία, κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου Head Coach Fluvio Casela και σε συνεργασία με ένα δεμένο και έμπειρο προπονητικό επιτελείο έφτιαξαν το ιδανικό ίσως μοντέλο, πρότυπο για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια ακαδημία! Άρτιες εγκαταστάσεις, 3 και 4 προπονητές μέσα στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης, εφαρμογή ειδικών προπονητικών μονάδων ανά ηλικία και πάνω απ όλα οργάνωση και πειθαρχία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της απαριθμεί πέραν των 150 παιδιών κάτω των 12!

Τεχνικοί Διευθυντές της Σχολής είναι οι έμπειροι παλιοί ποδοσφαιριστές Δήμος Γούμενος και Κώστας Ηλία, Head Coach ο Ιταλός Fulvio Casella με μεγάλη προϋπηρεσία και προσφορά στις Ακαδημίες της Γιουβέντους και στις παιδικές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, ενώ το προπονητικό επιτελείο απαρτίζουν διπλωματούχοι και έμπειροι προπονητές πολλοί από τους οποίους άφησαν το όνομα τους γραμμένο στην ιστορία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Προπονητές είναι οι Μάριος Κκαράς, Χρίστος Πιερέττης, Θανάσης Μέρτακκας, Μάριος Τσούκκας, Κωνσταντίνος Εγγλέζος και Άγγελος Ξιναρης. Την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων έχει αναλάβει η Σχολή Τερματοφυλάκων του γνωστού παλαίμαχου τερματοφύλακα Αδάμου Ισαάκ ενώ καθήκοντα Γυμναστή εκτελεί ο Κυριάκος Κεσίδης.

Οι προπονήσεις γίνονται στις άρτιες εγκαταστάσεις του γηπέδου 10, ένα από τα γήπεδα στα οποία διεξάγεται το διεθνές τουρνουά της Αγίας Νάπας και διαθέτει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για τα παιδιά και τους επισκέπτες. Η Σχολή ιδρύθηκε το 2015 και εκπροσωπείτε επίσης στα προαιρετικά πρωταθλήματα τις Κ.Ο.Π. καθώς διαθέτει όλα τα αγωνιστικά κλιμάκια τα οποία αγωνίζονται στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ διαθέτει ποδοσφαιρικά τμήματα για παιδιά γεννημένα από 2004 μέχρι και το 2012. Τα παιδιά μέσω της ποδοσφαιρικής διαδικασίας που ακολουθούν έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο σε μια σχολή που εφαρμόζει πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της σχολής, Δήμο Γούμενο και Κώστα Ηλία, στο τηλέφωνο 97699009 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ansoccerschool@cytanet.com.cy.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ (426) ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σύμφωνα με τα αντικειμενικά κριτήρια το ταλέντο γεννιέται, αλλά ο ποδοσφαιριστής υψηλής απόδοσης γίνεται! ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ CYPRUSACADEMIES.COM

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2004

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2006

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2007

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2008

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2009

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2010

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2011

FIND US ON FACEBOOK

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 PAFIA-FC  chrysomilia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 CHAMPIONS  THOI
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM
 eradioGR  eradiocy