Ο Αθλητικός Όμιλος ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Ο Αθλητικός Όμιλος ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ καλωσορίζουν στην πράσινη τους οικογένεια τον Αθλητικό Όμιλο ΘΥΕΛΛΑΣ Αγίου Θεοδώρου από τη Λάρνακα. Η νέα πράσινη Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στεγάζεται στο σύγχρονο Κοινοτικο Γήπεδο Αγίου Θεοδώρου και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά από  τις περιοχές Αγίου Θεοδώρου, Λευκάρων, Αγίων Βαβατσινιάς, Σκαρίνου και πολλών άλλων χωριών που γειτνιάζουν με την ακαδημία , να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η Θύελλα Αγίου Θεοδώρου έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ψεματισμένου με την οποία αγωνίζονται με κοινές ομάδες στο Πρωτάθλημα CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP στις ηλικιακές κατηγορίες 2001-2003, 2004, 2006, 2007, 2008, 2009. Η επίσημη υπογραφή των συμβολαίων έγινε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΘΥΕΛΛΑ σε συνεργασία με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ψεματισμένου στο Κοινοτικό Γήπεδο Μαρωνίου στην παρουσία του Υπεύθυνου των Σχολών Κύπρου Τηλέμαχου Αθανασίου.

Την υπογραφή του έβαλε εκ μέρους της ΘΥΕΛΛΑΣ ο Πρόεδρος του Σωματείου Λοϊζος Θεοχάρους ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στην οικογένεια του μεγάλου ποδοσφαιρικού Συλλόγου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η συνεργασία μας ανοίγει νέες προοπτικές στα παιδιά ενώ ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας τους ανθρώπους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για να δουν από κοντά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη Σχολή μας.»

Κατά την εκδήλωση τα παιδιά των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΘΥΕΛΛΑΣ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου συμμετείχαν σε αγωνιστικά διπλά ενώ ακολούθως παρέλαβαν μικρά δωράκια. Κατά την εκδήλωση ο ποδοσφαιριστής της Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ψεματισμένου Παναγιώτης Χαραλάμπους τιμήθηκε από τον Υπεύθυνο Κύπρου Τηλέμαχο Αθανασίου ο Παναγιώτης Χαραλάμπους ο οποίος πέρσι διακρίθηκε για το fair play του.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος Κύπρου Τηλέμαχος Αθανασίου δήλωσε τα εξής: «Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προχωρούν το πλάνο τους με απόλυτη συνέπεια και εργατικότητα, με τη συνεργασία όλων των Σχολών του Δικτύου Κύπρου και με την καθοδήγηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Από σήμερα η ΘΥΕΛΛΑ είναι και επίσημα το νέο μας μέλος και υποσχόμαστε στα παιδιά της Σχολής ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι κοντά τους και θα τους παρέχει κάθε στήριξη.»

Η ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Θεοδώρου είναι η έκτη συνεργαζόμενη Σχολή στο «πράσινο» νησί της Κύπρου αφού ήδη στο Δίκτυο ανήκουν οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε Πάφο, Γιόλου στην επαρχία Πάφου, Γερμασόγεια στη Λεμεσό, Μονή στην επαρχία Λεμεσού και Ψεματισμένου στην επαρχία Λάρνακας.

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 470683, 99 543275, 99 687504

PANATHINAIKOS THE TALENTS ACADEMY ΜΟΝΗ-ΑΣΓΑΤΑ-ΜΟΝΑΓΡΟΥΛΛΙ-ΠΥΡΓΟΣ-ΠΕΝΤΑΚΩΜΟ:

ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 99124919 find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99 124919

ΛΑΡΝΑΚΑ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΩΝΙΟΥ  find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99 533608

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΑ:  99 364319, 97775795

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΦΟΣ:

ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ POSTO SPORTIVO ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΔΙΑ  find us on facebook  ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 879776, 97 655600, 99 521291

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ – ΠΑΦΟΣ:

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΟΛΟΥ  find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 613436, 99 603666

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  PAFIA-FC
 THOI  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 APOLLON-LADIES  CHAMPIONS
 AC_Omonia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 aeammochostou  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  eradiocy
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD