Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στηρίζουν έμπρακτα το Ίδρυμα Κιβωτός!

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στηρίζουν έμπρακτα το Ίδρυμα Κιβωτός!

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στηρίζουν έμπρακτα το έργο του Ιδρύματος Κιβωτός, για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, για το οποίο διοργανώνεται  στην Πάφο στις 20 του Σεπτέμβρη, επίδειξη μόδας της οποίας  όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος. Ο Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου Τηλέμαχος Αθανασίου απένειμε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 στο γνωστό μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια Anna Polevik ένα σημαντικό συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του ιδρύματος Κιβωτός. Ο Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου Κύπρου δήλωσε τα εξής στο πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου: «Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στηρίζουν το Ίδρυμα Κιβωτός και καλούμε όλους να στηρίξουν την εκδήλωση η οποία θα γίνει στην Πάφο. Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου διεξάγουν το κοινωνικό τους έργο μέσα στα πλαίσια του έργου Κοινωνικής Ευθύνης που χάραξε η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κι εμείς συμμετέχουμε σε αυτό και θα συνεισφέρουμε γι αυτό τον ιερό σκοπό».

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΝΑ POLEVIK: ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ

Από τη μεριά της η Anna Polevik, παρουσιάστρια της εκπομπής “Matrioshka” που παρουσιάζει στο διαδικτυακό κανάλι της  farosonair.com δήλωσε στο cyprusacademies.com τα εξής: «Μπράβο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ο οποίος δείχνει την ευαισθησία του πάνω σε τέτοια θέματα και ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. Από την πλευρά μου θέλω να καλέσω όλους να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας η οποία έχει ένα συμβολικό κόστος 10 ευρώ, το οποίο πάει αποκλειστικά στην ενίσχυση του Ιδρύματος Κιβωτός.

Η ΑΝΝΑ POLEVIK ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ TOY FAROSONAIR.COM ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Όσοι παραστούν πέρα από την κοινωνική τους προσφορά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό event με πολλές εκπλήξεις. Να τονίσω ότι όλα τα μοντέλα συμμετέχουμε εθελοντικά με σκοπό να στηρίξουμε την όμορφη αυτή πραγματικά εκδήλωση. Το Ίδρυμα Κιβωτός διεξάγει πολύ σημαντικό έργο και έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων μας».

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΝΝΑ POLEVIK ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΙΒΩΤΟΣ

Η επίδειξη μόδας θα γίνει την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο KING EVELTHON με επίσημη Guest Star τη Ραμόνα Παπαϊωάννου. Είσοδος 10 ευρώ για ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά μέχρι 12 ετών. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος Κιβωτός για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ALEA CAFÉ, BAR AND LOUNGE RESTAURANT ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  APOLLON-LADIES
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 SOUNDCLOUD  eradiocy