Σε κλίμα Εορτών και Δημιουργικής Έκφρασης η Ακαδημία Ταλέντων του Παναθηναϊκού στη Μονή

Σε κλίμα Εορτών και Δημιουργικής Έκφρασης η Ακαδημία Ταλέντων του Παναθηναϊκού στη Μονή

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά της Ακαδημίας Ταλέντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Μονή μέσα σε απόλυτα γιορτινό κλίμα ζωγράφισαν, έφτιαξαν ευχετήριες κάρτες και έστειλαν το δικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Η διοργάνωση ανήκει μέσα στο σχέδιο δράσης του πλάνου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού που περιλαμβάνει δράσεις σε όλες τις Σχολές του νησιού οι οποίες προσθέτουν ένα πολύτιμο λιθαράκι στη ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών. Τα παιδιά της πράσινης Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πέρασαν ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό πρωινό στο οποίο πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι υπήρχε και το αγωνιστικό στο οποίο πρωταγωνίστησαν και πάλι οι μικροί αστέρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μακριά από άγχος και αποτελέσματα.

Η PANATHINAIKOS TALENTS ACADEMY στη Μονή διανύει τους πρώτους μήνες ζωής της με τα μικρά παιδιά προερχόμενα από τις περιοχές Μονής, Ασγάτας, Πεντάκωνου, Πύργου, Παρεκκλησιάς και Μοναγρουλλίου να δείχνουν να απολαμβάνουν με την καρδιά τους τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες της Ακαδημίας Ταλέντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η Panathinaikos Talents Academy θα συμμετέχει στην επίσημη γιορτή των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου ενώ στις 28 Δεκεμβρίου ο Υπεύθυνος Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από την Αθήνα κ. Σταμάτης Αργύρης θα τελέσει τα επίσημα εγκαίνια της νέας Σχολής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο.

Η Ακαδημία Ταλέντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εδρεύει στις εγκαταστάσεις Άκη Αγιομαμίτη στη Μονή και δέχεται παιδιά από 4-10 ετών καθώς και κορίτσια για τα οποία η ετήσια συνδρομή για το 2016-2017 είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στον Υπεύθυνο της Σχολής Τηλέμαχο Αθανασίου στο 99124919 ή στην επίσημη σελίδα της Σχολής στο Facebook.

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 CHAMPIONS  chrysomilia
 PAFIA-FC  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 BLUERACOONFM  eradioGR