Σε ρυθμούς ΠΑ.Σ.Π. η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017 Πάφος! Εικόνες & Δηλώσεις

Σε ρυθμούς ΠΑ.Σ.Π. η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017 Πάφος! Εικόνες & Δηλώσεις

Σε ρυθμούς Cyprus Academies Championship κινείται η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης πόλη της Πάφου και οι υπεύθυνοι Ακαδημιών που συμμετέχουν στέλνουν μέσω του cyprusacademies.com τα δικά τους μηνύματα και ευχές καθώς και ευχαριστίες προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών.  Υπεύθυνοι και προπονητές των Ακαδημιών της Πάφου δεν παρέλειψαν να ευχηθούν και καλή ανάρρωση στο συνάδελφο προπονητή των Ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας Άγγελο Αγαθαγγέλου ενώ μας παραθέτουν και την άποψη τους για το πρωτάθλημα Ακαδημιών που διεξάγεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πάφο και μάλιστα φέτος είναι υπό την αιγίδα του ΠΑ.Σ.Π.

Τις Ακαδημίες της Πάφου επισκέφθηκε εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. και της διοργανώτριας αρχής του Cyprus Academies Championship Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος προσέφερε στα παιδιά δώρα και εκπτωτικά κουπόνια καθώς και την PASP JUNIOR CARD!

Ο κ. Αθανασίου εξήγησε στα παιδιά τα ωφελήματα της κάρτας μέλους στον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ενώ τους παρουσίασε και τον εκπτωτικό κατάλογο της PASP JUNIOR CARD.

Στην κάμερα μας μίλησαν εκ μέρους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ ο προπονητής Βασίλης Νικολάου, εκ μέρους της BARCA FOOTBALL ACADEMY o Υπεύθυνος Δήμος Δημοσθένους και ο προπονητής Φίλιππος Σοφοκλέους, εκ μέρους της ΠΕΓΕΙΑ 2014 ο Υπεύθυνος και Πρόεδρος Ακαδημιών Χάρης Προκοπίου και εκ μέρους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΦΟΥ ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο προπονητής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΥ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 AC_Omonia  chrysomilia
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 eradioGR  SOUNDCLOUD