Δυναμικό παρόν των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κύπρο! Εικόνες και Βίντεο

Δυναμικό παρόν των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κύπρο! Εικόνες και Βίντεο

Μέσα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου υποδέχτηκαν στην πράσινη τους οικογένεια  δυο νέες συνεργαζόμενες Σχολές με επίτιμο καλεσμένο τον Συντονιστή  του Δικτύου κ. Σταμάτη Αργύρη. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ γιόρτασε την επίσημη είσοδο του στο Δίκτυο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μέσα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα και σε συνεργασία με την εδώ και ένα χρόνο συνεργαζόμενη Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου.

Τα παιδιά των δυο Σχολών συμμετείχαν σε αγωνιστικά διπλά, ζωγράφισαν στο πρωτότυπο εργαστήρι ζωγραφικής που στήθηκε ειδικά για τα παιδιά ενώ στο τέλος παρέλαβαν τα πράσινα δωράκια που έστειλε η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ο κ. Σταμάτης Αργύρης απευθυνόμενος στα παιδιά και τους γονείς καλωσόρισε τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ  στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και μετέφερε τις επίσημες ευχές των Σχολών Ποδοσφαίρου και επίσημο χαιρετισμό από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ανάλογο ήταν το κλίμα και στη δεύτερη νεοεισερχόμενη συνεργαζόμενη Σχολή την PANATHINAIKOS TALENTS ACADEMY η οποία εδρεύει στη Μονή Λεμεσού.

Ο κ. Σταμάτης  Αργύρης είχε επίσης συνάντηση με την συνεργαζόμενη Σχολή του Δικτύου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ενώ κατά την τρίτη μέρα της περιοδείας του στο νησί επισκέφτηκε  τη Σχολή της Πάφου και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιόλου.  

Συναντήσεις έγιναν επίσης και με νέες υποψήφιες Σχολές οι οποίες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δίκτυο καθώς οι Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο είναι σε πλήρη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με 6 συνεργαζόμενες Σχολές σε όλο το νησί οι οποίες απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων πάντα σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ο κ. Σταμάτης Αργύρης λίγο πριν φύγει από το πράσινο νησί της Κύρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πολύ σπουδαίο έργο που γίνεται στην Κύπρο και την ανάπτυξη των  πράσινων Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε όλο το νησί.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia  APOLLON-LADIES
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  PAFIA-FC
 chrysomilia  CHAMPIONS
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 eradiocy  SOUNDCLOUD