Ενισχύεται η Διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού!

Ενισχύεται η Διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού!

Ενισχύεται η Διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού. Πιο ενισχυμένη από ποτέ η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού, αφού στη Διοίκηση της Σχολής έχουν προστεθεί ακόμη δύο μεγάλες προσωπικότητες στο χώρο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, αλλά και του Κυπριακού Ποδοσφαίρου γενικότερα. Συγκεκριμένα, εκτός από τον πολύπειρο Γενικό Διευθυντή της Σχολής Πανίκο Κίμωνος, στη Διοίκηση της Σχολής έχουν προστεθεί ο Νίκος Νικολάου, παλιός ποδοσφαιριστής και προπονητής ποδοσφαίρου, αλλά και ο Αλέξης Ματαίου προπονητής αλλά και υπεύθυνος της Σχολής στο Κλιμάκιο του Ύψωνα. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει καλύτερος έλεγχος και πιο καλή οργάνωση τόσο στις προπονήσεις της Σχολής όσο και στα παιχνίδια.

Στόχος των τριών αντρών είναι η επίτευξη του απώτερου σκοπού της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς που είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ποδοσφαιριστών (σωματική, πνευματική, συναισθηματική) αλλά και η προσφορά προς στους ποδοσφαιριστές όλων των εφοδίων που χρειάζονται, έτσι ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες ποδοσφαιρικές γνώσεις και δεξιότητες για να είναι σε θέση να δοκιμαστούν στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς θεωρείται η μεγάλη δύναμη στο χώρο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Λόγω και της άμεσης και στενής επαφής με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα, είναι η ακαδημία που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε νεαρά ταλέντα να κυνηγήσουν το όνειρο τους στο εξωτερικό, αφού ήδη κάποιοι παίκτες της Σχολής παρακολουθούνται στενά από τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ίσως για κάποιους οι στόχοι που είχαν τεθεί πριν από επτά χρόνια να ήταν πολύ ψηλοί, στόχοι εκτός πραγματικότητας.  Όλοι αυτοί όμως που δουλεύουν γι’ αυτό το οικοδόμημα, μέσα από σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχία, έχουν αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αφού οι στόχοι έχουν επιτευχθεί πλήρως. Τα πράγματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η νέα Διοίκηση της Σχολής και οι προπονητές της, σε συνεργασία με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα, έχουν ήδη θέσει τους στόχους της επόμενης πενταετίας. Διοίκηση, προπονητές και εφορεία συνεχίζοντας στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχεία, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για εκπλήρωση των πολύ ψηλών στόχων που έχουν ήδη τεθεί.

Γνωρίστε τους τρεις άντρες μέσα από μικρό βιογραφικό:

Βιογραφικό Πανίκου Κίμωνος

Βιογραφικό Αλέξη Ματαίου

Βιογραφικό Νίκου Νικολάου

Βιογραφικό Πανίκου Κίμωνος

Ο Πανίκος Κίμωνος είναι Δάσκαλος σε Δημοτικά Σχολεία από το 1997. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει ακόμη αποκτήσει πτυχίο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Portsmouth της Αγγλίας και το πτυχίο Master in Recreation and Sport Management του Πανεπιστημίου Indiana States των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι κάτοχος του Ανώτατου Διπλώματος Ποδοσφαίρου UEFA A και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος PRO. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων και συμποσίων που αφορούν το ποδόσφαιρο, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Συμμετείχε σε αποστολές της Εθνικής Νέων Κύπρου στο ποδόσφαιρο στη Γερμανία και τη Λιθουανία, συμμετείχε σε παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Μπιλμπάο της Ισπανίας και σε προετοιμασίες ομάδων στο STARE-MESTO της Τσεχίας. Παρακολούθησε για δύο εβδομάδες τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα (Παιανία). Συμμετείχε ακόμη σε προετοιμασίες ομάδων στο αθλητικό κέντρο “Ατέρμων” στο Κιλκίς της Θεσσαλονίκης. Επίσης, αντιπροσώπευσε την Κύπρο σε ποδοσφαιρικό σεμινάριο στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 11 χρόνων στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Λεμεσού. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Άρη Λεμεσού. Αγωνίστηκε στην Απέπ Πιτσιλιάς, στην Άεκ Καθολικής, στη Σεκ Αγίου Αθανασίου, στον Ευαγόρα Κ. Αμιάντου και στο Νίκο και Σωκράτη Ερήμης. Οι πολλοί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να σταματήσει πρόωρα την σταδιοδρομία του ως ποδοσφαιριστής. Έτσι, από νωρίς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και συγκεκριμένα την περίοδο 1999-2000 στην ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού όπου και πρόσφερε τις υπηρεσίες του μέχρι και το 2011. Για ένα διάστημα ήταν επίσης στο προπονητικό team της πρώτης ομάδας του Απόλλωνα, μαζί με τον Ρουμάνο προπονητή Ίλιε Ντουμιτρέσκου και τον Αυστριακό Ρόλφ Φρίγκερ. Ο Πανίκος είναι Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς από τον Σεπτέμβριο του 2011.

Βιογραφικό Αλέξης Ματαίου

Ο Αλέξης Ματαίου είναι εκπαιδευτικός σε δημοτικά σχολεία. Είναι Αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής  Εκπαίδευσης  του  Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδου). Κατέχει Μεταπτυχιακό (Master) πρόγραμμα Σπουδών στην «Περιβαλλοντική εκπαίδευση». Ακόμη, είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA Α. 

Ο Αλέξης έπαιξε για αρκετά χρόνια στην ακαδημία της Ομόνοιας Λευκωσίας και έφτασε μέχρι τους U21. Ήταν αρχηγός και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά τα έτη 2001-2005. Συμμετείχε σε ερασιτεχνικά πρωταθλή-ματα της Ελλάδας. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν το ποδόσφαιρο, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Ο Αλέξης διατελεί Διευθύνων προπονητής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς στo Κλιμάκιο Ύψωνα από το Σεπτέμβριο του 2009. Κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 είναι προπονητής της ομάδας ΑΕΖ (U18), η οποία ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα.

Βιογραφικό Νίκος Νικολάου

Ο Νίκος  Νικολάου από ηλικία 8 χρονών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας. Έπαιξε στην Α΄ ομάδα της Νέας Σαλαμίνας από το 1996 μέχρι το 2005. Από το 2005 μέχρι το 2009 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στη συνέχεια επέστρεψε στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι και το 2011. Ακολούθως αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές Ομάδες (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) αλλά και με την εθνική αντρών.

Ο Νίκος είναι επίσης απόφοιτος της G.R.A.F.T.S Κύπρου, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Europe Active στο επίπεδο 5 με ειδίκευση στο Personal Training. Είναι προπονητής στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς από το 2013 μέχρι και σήμερα.

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 CHAMPIONS  THOI
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 AC_Omonia  APOLLON-LADIES
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradiocy