Δυναμικό παρόν της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πάφου στο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής

Δυναμικό παρόν της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πάφου στο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής

Δυναμικό παρόν της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Πάφου στο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής του Ολυμπιακού Πειραιώς. Δυναμικό παρόν δίνει αυτές τις ημέρες η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πάφου στο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής του Ολυμπιακού Πειραιώς που διεξάγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής Ηλιούπολης. Η αποστολή της Κυπριακής ομάδας απαρτίζεται από το Διευθυντή της Σχολής Πάφου κ. Φίλιο Αδάμου, τον προπονητή Γιάννη Αδάμου και 11 παιδιά της Σχολής γεννημένα το 2005-2006.

Σκοπός της συμμετοχής του κλιμακίου της Πάφου στο μεγάλο αυτό τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν πέραν των 400 παιδιών είναι η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και η ανάπτυξη φιλίας και δεσμών μεταξύ των παιδιών προερχόμενα και από άλλες Σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς στην περιοχή της Αττικής.

Τα παιδιά της Σχολής Πάφου έζησαν μια μοναδική εμπειρία καθώς είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους νεαρούς αστέτες του Ολυμπιακού Πειραιώς οι οποίοι αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα, τους Γιώργο Μανθάτη, Θανάση Ανδρούτσο και Παναγιώτη Ρέτσο.

Από το Πρωτάθλημα των Σχολών δε γινόταν να λείπει και η επίσημη μασκότ του Ολυμπιακού ο Λεόνε ο οποίος σκόρπισε χαμόγελα και ενθουσιασμό σε όλα τα παιδιά των ερυθρόλευκων Σχολών.

Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία έχουν επίσης τα παιδιά της Σχολής της Πάφου καθώς ξεκίνησαν επιτυχώς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη Σχολή της Βάρης και των Κρύων  Νερών.

Σε αποκλειστική επικοινωνία που είχαμε με το Διευθυντή της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς Πάφου ο κ. Φίλιος Αδάμου δήλωσε τα εξής: «Απίστευτες εμπειρίες για τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστούμε τον επίσημο Ολυμπιακό και τους υπευθύνους της SOCCER WORLD για τα όσα προσφέρουν στα κλιμάκια μας».

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 APOLLON-LADIES  chrysomilia
 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  SOUNDCLOUD
 BLUERACOONFM  eradiocy