Categorized | ΠΑΣΠ

Υποτροφίες για νεαρούς ποδοσφαιριστές σε Πανεπιστήμια και το Αθλητικό Σχολείο του FORUM από τον ΠΑ.Σ.Π.

Υποτροφίες για νεαρούς ποδοσφαιριστές σε Πανεπιστήμια και το Αθλητικό Σχολείο του FORUM από τον ΠΑ.Σ.Π.

Μεγάλη είναι η προσφορά του ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ προς τα μέλη του και ιδιαίτερα προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το συλλογικό όργανο των Κύπριων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ότι τον ερχόμενο Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις στο πλαίσιο των υποτροφιών που παραχωρεί στα μέλη του ο ΠΑΣΠ σε Πανεπιστήμια και Κολλέγια της Κύπρου. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που μετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών του ΠΑΣΠ είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το UCLan Cyprus, το Frederick University το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το CTL Eurocollege Limassol. Η ακριβής ημερομηνία, ώρα και χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν εντός Φεβρουαρίου ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22 466508 ή στο email: info@pasp.org.cy

Μεγάλη ευκαιρία για παιδιά γεννημένα το 2005!

Μεγάλη ευκαιρία για παιδιά γεννημένα το 2005 καθώς ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών τους δίνει τη δυνατότητα να φοιτήσουν στο Αθλητικό Σχολείο του FORUM με μια πολύ σημαντική επιχορήγηση. Η επίσημη παρουσίαση του Αθλητικού Τμήματος του FORUM θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Σχολείου την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 με επίσημους ομιλητές τη Διευθύντρια της Σχολής FOROUM Αντιγόνη Τζιαπούρα και τον Υπεύθυνο του Αθλητικού Τμήματος  Νεόφυτο Λάρκου.

Για την προσφορά του ΠΑ.Σ.Π. προς τα παιδιά και άλλες πληροφορίες συνομιλήσαμε με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών κ. Σπύρο Νεοφυτίδη ο οποίος απάντησε στα ερωτήματα μας.

Η προσφορά του ΠΑ.Σ.Π. προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι τεράστια ειδικά τα τελευταία χρόνια. Υποτροφίες, επιχορηγήσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια και σωστή διαπαιδαγώγηση μέσω του πρωταθλήματος του Cyprus Academies Championship και άλλων διοργανώσεων. Πως μπορεί ένα παιδί να απολαύσει όλα αυτά τα ωφελήματα και ποιος είναι ο στόχος της πλούσιας και μακροχρόνιας αυτής δράσης του ΠΑ.Σ.Π.; “Ο ΠΑΣΠ επιχορηγεί με 1200 ευρώ το κάθε παιδί το χρόνο. Η διδασκαλία στο Forum γίνεται με στόχο την ακαδημαϊκή ανάπτυξη και βελτίωση των παιδιών παράλληλα με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Τα παιδιά μπαίνουν σε αυτόνομα τμήματα με μέγιστο αριθμό 24 άτομα, δουλεύουν 3 προπονήσεις την εβδομάδα με πτυχιούχους προπονητές και βρίσκονται κάτω από την επίβλεψη αθλητικού διατροφολόγου και ψυχολόγου, ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού για εργομετρικές εξετάσεις. Επίσης έχουν το πλεονέκτημα ότι δουλεύουν επιπλέον με φροντιστηριακά μαθήματα ούτως ώστε να μην χρειάζονται απογευματινή μαθήματα. Τα παιδιά από τη Λεμεσό από τη νέα περίοδο θα επίσης έχουν την ευκαιρία αν θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αφού το σχολείο από φέτος θα διευθετήσει για την μεταφορά τους προς το σχολείο. Όποιος είναι κάτοχος της κάρτας ΠΑΣΠ και μέλος μπορεί να επωφεληθεί από το πρόγραμμα αλλά επιπλέον μπορεί να διεκδικήσει και μέχρι πλήρεις υποτροφίες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που μπορεί να φθάσουν και τις 40000 ευρώ”!

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  CHAMPIONS
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 chrysomilia  PAFIA-FC
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy