Βίντεο και Εικόνες από την πρώτη Προπόνηση των Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου

Βίντεο και Εικόνες από την πρώτη Προπόνηση των Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου

Βίντεο και Εικόνες από την πρώτη προπόνηση επίλεκτων ποδοσφαιριστών των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου. Πολύ όμορφο ήταν το κλίμα στο Αθλητικό Κέντρο της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γερμασόγειας στη Λεμεσό αφού 30 παιδιά των Σχολών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από όλα τα μέρη της Κύπρου έδωσαν δυναμικά το παρόν τους στην πρώτη προπόνηση επίλεκτων ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η προπόνηση επίλεκτων αφορούσε τις ηλικιακές κατηγορίες 2006-2007 και 2008-2009. Οι μικροί αστέρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προπονήθηκαν στο καταπράσινο χαλί του Γηπέδου της Γερμασόγειας κάτω από τις οδηγίες των ίδιων των προπονητών του Δικτύου και υπό την καθοδήγηση του Υπεύθυνου Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου Τηλέμαχου Αθανασίου.

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δίνουν δυναμικά το παρόν τους τα τελευταία χρόνια σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και η συνάντηση επίλεκτων έγινε για τη σωστή προετοιμασία των ομάδων για το Πασχαλινό Τουρνουά των Σχολών  στο Λουτράκι που θα γίνει 19-22 Απριλίου.

Σκοπός της συνάντησης των επίλεκτων ήταν η γνωριμία των παιδιών τα οποία προέρχονται από διάφορες πόλεις η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους και η ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας. Οι επίλεκτες ομάδες των ‘πρασίνων’ θα λάβουν μέρος επίσης μέρος σε επιλεγμένα τουρνουά και διοργανώσεις με σκοπό την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών σε ποιο ανταγωνιστικό επίπεδο αλλά και την προώθηση του Δικτύου το οποίο είναι σε πλήρη άνθιση τα τελευταία δυο χρόνια με 6 Σχολές να συμμετέχουν στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου απαριθμώντας πέραν των 300 παιδιών.

Η επόμενη συνάντηση επιλέκτων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και πάλι στις άρτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Γερμασόγεια. Το cyprusacademies.com βρέθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γερμασόγειας και κατέγραψε πλούσιες εικόνες και βίντεο από την προετοιμασία των αυριανών αστέρων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 THOI  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 chrysomilia  AC_Omonia
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 BLUERACOONFM  eradioGR