Δυναμικό παρόν των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου στο GREEN YOUTH TOURNAMENT του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Δυναμικό παρόν των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου στο GREEN YOUTH TOURNAMENT του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 η δεύτερη προπόνηση επίλεκτων των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου με τη συμμετοχή των Σχολών Γερμασόγειας, Πάφου, Ψεματισμένου, Θύελλας Αγίου Θεοδώρου και Μονής. Η δεύτερη προπόνηση επίλεκτων έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Γερμασόγεια όπου οι μικροί αστέρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους. Επιπλέον συστατικό της προπόνησης επίλεκτων ήταν και η εξειδικευμένη προπόνηση τερματοφυλάκων από τον προπονητή τερματοφυλάκων του Δικτύου Σπύρου Γεωργίου.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάβανε συνδυαστικές ασκήσεις με μπάλα με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά οικογενειακό διπλό όπου όλα τα ταλέντα των πράσινων Σχολών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η προετοιμασία για τη συμμετοχή των Σχολών της Κύπρου στο Διεθνές Πασχαλινό τουρνουά στο Λουτράκι συνεχίζεται με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαρτίου 2017. Επικεφαλής της προετοιμασίας των ομάδων είναι ο Υπεύθυνος του Δικτύου στην Κύπρο Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος έχει μια άρτια συνεργασία με όλους τους προπονητές του Δικτύου με τους οποίους αποτελούν ένα άρτια καταρτισμένο, έμπειρο και δυνατό τιμ.

VIDEO: ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Με 80μελή Αποστολή η Κύπρος στο GREEN YOUTH TOURNAMENT του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Μεγάλη απήχηση είχε προς τα παιδιά και τους γονείς το Πασχαλινό Τουρνουά στο Λουτράκι καθώς η Κυπριακή αποστολή θα ταξιδέψει με 80μελή αποστολή εκ των οποίων 50 είναι παιδιά των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου. Το ταξίδι στην Ελλάδα θα αποτελέσει για όλα τα παιδιά μια όμορφη και μοναδική εμπειρία καθώς θα έχουν την ευκαιρία πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι να γνωρίσουν και παιδιά από όλα τα μέρη της Ελλάδας και να απολαύσουν ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό πακέτο με τη σφραγίδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Το Πασχαλινό Τουρνουά διεξάγεται στο Λουτράκι Κορινθίας από τις 19 μέχρι τις 22 Απριλίου.

VIDEO: ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Το cyprusacademies.com ήταν στο Γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γερμασόγειας καταγράφοντας πανέμορφα πλάνα αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των μικρών αστέρων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

VIDEO: ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ CYPRUSACADEMIES.COM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΠΡΟΣ

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ!

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  THOI
 chrysomilia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 aeammochostou  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradioGR