Η Θάλεια Παναγή Επίσημη Ομιλήτρια στο Σεμινάριο της Ακαδημίας Ταλέντων Παναθηναϊκού στις 16 Μαρτίου 2017

Η Θάλεια Παναγή Επίσημη Ομιλήτρια στο Σεμινάριο της Ακαδημίας Ταλέντων Παναθηναϊκού στις 16 Μαρτίου 2017

Πολλές φορές οι γονείς βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και αυτό φένεται ξεκάθαρα από τις πάμπολλες αναρτήσεις που γίνονται σε διάφορα site. Φταίνε όμως πραγματικά οι γονείς; Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου έχουν χαράξει μια γραμμή ενημέρωσης για το θέμα αυτό η οποία λαμβάνει χώρα στις διάφορες πράσινες Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε όλη την Κύπρο. Στόχος είναι να ενημερώσει τους γονείς για το ρόλο τους και για το πως μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην αθλητική απόδοση του παιδιού τους και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό η συνεργασία με την αναγνωρισμένη και έμπειρη Αθλητική Ψυχολόγο Θάλεια Παναγή ήρθε και έδεσε ειδικά μετά την πετυχημένη περσινή παρουσίαση της στη Σχολή της Πάφου. Η επίσημη συνεργάτης των PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS Κύπρου σε ακόμη ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο θα είναι η επίσημη προσκεκλημένη της PANATHINAIKOS TALENTS ACADEMY στη Μονή. Ένα σεμινάριο το οποίο εκτός από τους γονείς των παιδιών της Σχολής θα παρακολουθήσουν και οι Γονείς των Δημοτικών Σχολείων Μοναγρουλλίου-Μονής, Ασγάτας και Πεντακώμου. Το σεμινάριο αποτελεί πρωτοποριακό γεγωνός για την περιοχή Μονής και τα περίχωρα τους καθώς θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν ένα σεμινάριο υψηλών προδιαγραφών που σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει σε όσους το παρακολουθήσουν.

Π ρ ό σ κ λ η σ η

Η Ακαδημία Ταλέντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με έδρα τη Μονή διοργανώνει σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μοναγρουλίου, το www.cyprusacademies.com και τις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου σεμινάριο για γονείς και παιδιά με θέμα:

«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΩΡΑ: 19:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΟΝΑΓΡΟΥΛΛΙΟΥ

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ:

Θάλεια Παναγή, Associate Professor at UCLan Cyprus, ΜSc Αθλητική Ψυχολογία, ΜΑ Κλινική –Συμβουλευτική Ψυχολογία

Η Θάλεια Παναγή γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1989. Σπούδασε αρχικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου έλαβε το πτυχίο της στη Ψυχολογία. Ακολούθως έλαβε το πρώτο της μεταπτυχιακό στην Αθλητική Ψυχολογία απο το Liverpool John Moores University και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στην Ψυχολογία όπου και έλαβε το δεύτερο μεταπτυχιακό της τίτλο στην Κλινική-Συμβουλυτική Ψυχολογία απο το La Salle University, USA. Μετά το τέλος των σπουδών της εργάζεται κυρίως ως Αθλητική ψυχολόγος και ως επιστημονική συνεργάτιδα στην αθλητική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Συνεργάζεται με ομάδες ακαδημίες, προπονητές και αθλητές με κύριο γνώμονα τη μεγιστοποίηση της αθλητικής τους απόδοσης ενώ είναι και η επίσημη συνεργάτης των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Email: Clearmind.cy@gmail.com, Tel: +357 96272020

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΝΑΓΡΟΥΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ!

PANATHINAIKOS TALENTS ACADEMY ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-11 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΗ ΑΓΙΟΜΑΜΙΤΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΙΝFΟ: 99 124919FACEBOOK PAGE: Panathinaikos Talents Academy Moni

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  PAFIA-FC
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  AC_Omonia
 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 CHAMPIONS  THOI
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradiocy  eradioGR