Πρωταθλήτρια του Cyprus Academies Championship στις Hλικιακές Kατηγορίες 2009 και 2002-01 η PREMIER F.A.!

Πρωταθλήτρια του Cyprus Academies Championship στις Hλικιακές Kατηγορίες 2009 και 2002-01 η PREMIER F.A.!

Πρωταθλήτρια του Cyprus Academies Championship αναδείχτηκε η Ακαδημία PREMIER F.A. στις ηλικιακές κατηγορίες 2009 και 2002-01 μετά και από τη διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης. Η ηλικία 2002-2001 έκανε μια εξαιρετική διαδρομή καθ’ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος διατηρώντας σταθερά την κορυφή μέχρι την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Η διαδικασία των final 4 έφερε τους «Μπλε» του Άντρου Ταβέλα στο μεγάλο τελικό ανάδειξης του Πρωταθλητή με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Θύελλα, άλλη μια ομάδα η οποία έκανε εξαιρετική πορεία φτάνοντας στον τελικό. Ο τελικός μάλιστα δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα ντέρμπυ αφού στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε 1-1 με την PREMIER F.A. να πετυχαίνει άλλα δυο γκολ στην παράταση που την οδήγησαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος: Σε δηλώσεις του προς το cyprusacademies.com ο Διευθυντής της PREMIER F.A. Άντρος Ταβέλας δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις επιτυχίες των ομάδων μας που φανερώνουν την πολύ καλή που γίνεται στην Ακαδημία μας. Πρωτίστως όμως είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά μας όλων των ομάδων μας που συμμετείχαν στο Cyprus Academies Championship. Δεν είναι κύριο μέλημα μας η κατάκτηση τίτλων αλλά η σωστή εκπαίδευση των παιδιών, η καλλιέργεια σωστών χαρακτήρων και η εναρμόνιση τους με τα ιδανικά του fair play. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας, τους προπονητές της Ακαδημίας μας και τους γονείς για την κατανόηση και την πλήρη υποστήριξή τους».

PREMIER F.A. 2002-01 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP 2016-2017

Την επιτυχία της ομάδας 2002-01 ακολούθησε η ομάδα 2009 του Πάρι Αντωνίου. Η PREMIER F.A. τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της με 10 νίκες σε 10 παιχνίδια και ακολούθως αποκλείοντας στα final 4 του Πρωταθλητή τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ έφτασε στον τελικό όπου αντιμετώπισε την ομάδα που επίσης τερμάτισε 1η στο Β΄ Όμιλο την Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της PEMIER παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό τελικό γεμάτο γκολ, εναλλαγές συναισθημάτων και αγωνία με την PREMIER F.A. να επικρατεί στο τέλος με 3-2 και να κατακτά τον τίτλο της Πρωταθλήτρια ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

PREMIER F.A. 2009  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP 2016-2017

Σε δηλώσεις του προς το cyprusacademies.com ο προπονητής της ομάδας 2009 Πάρις Αντωνίου δήλωσε στο πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου τα εξής: «Αυτό που με χαροποιεί και με συγκινεί ιδιαίτερα δεν είναι τόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο η ίδια η αγάπη των παιδιών που μετουσιώνεται σε ομαδικό πνεύμα, ομαδική προσπάθεια και πάθος για το ποδόσφαιρο. Το ότι αυτή η ομάδα κατέκτησε το Πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη δεν είναι τυχαίο. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται με την ανελλιπή παρουσία των παιδιών στις προπονήσεις αλλά και την πλήρη στήριξη που είχαμε από τους γονείς οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μας και πάντα κόσμια και χωρίς να επεμβαίνουν στο έργο μας. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στα παιδιά όλων των Ακαδημιών που συμμετείχαν στην όμορφη αυτή διοργάνωση η οποία προωθεί τα ιδανικά του δίκαιου παιχνιδιού!»

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 chrysomilia  AC_Omonia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  BLUERACOONFM
 eradiocy  SOUNDCLOUD