Πρωταθλήτρια του Cyprus Academies Championship στο 2005 και 2011 η Α.Ε. Τραχωνίου! Εικόνες – Δηλώσεις

Πρωταθλήτρια του Cyprus Academies Championship στο 2005 και 2011 η Α.Ε. Τραχωνίου! Εικόνες – Δηλώσεις

Πρωταθλήτρια του Cyprus Academies Championship στο 2005 και 2011 η Α.Ε. Τραχωνίου! Ονειρική πορεία έκανε η Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ στο φετινό Cyprus Academies Championship αφού οι ομάδες της Ακαδημίας έλαβαν τιμητική θέση ανάμεσα στις πρώτες ομάδες με τις ηλικίες 2005 και τα φιντανάκια του 2011 να σηκώνουν τον τίτλο! Η Α.Ε. Τραχωνίου όμως δεν έμεινε εκεί αφού διεκδίκησε ισάξια τον τίτλο και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες με την ομάδα 2009 να χάνει στον τελικό της διοργάνωσης κερδίζοντας τη δεύτερη θέση για τη σαιζόν 2016-2017 ενώ πολύ καλή πορεία έκανε και η ομάδα 2003-2004 η οποία διακρίθηκε στους αγώνες της τελικής φάσης για το έπαθλο ήθους.

Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ 2011 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP 2016-2017

Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ 2005 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP 2016-2017

Μπορούμε να πούμε ότι οι ομάδες της Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ δε διακρίθηκαν μόνο με τις επιτυχίες τους αλλά και με τη συνολική παρουσία της Ακαδημίας, στο φετινό Cyprus Academies Championship στο οποίο συμμετείχαν πέραν των 1000 παιδιών προερχόμενα από 25 συνολικά Ακαδημίες της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, αφού όλοι οι μικροί αγωνίστηκαν μέσα στα πλαίσια του δίκαιου παιχνιδιού όπως προστάζουν οι βασικοί κανονισμοί του Πρωταθλήματος.

Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ 2009  ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP 2016-2017

Διακρίσεις και χαμόγελα επιτυχίας λοιπόν για την Α.Ε.Τραχωνίου του Πανίκου και Ελένιου Παναγίδη με τη μεγαλύτερη έκπληξη προς τα παιδιά της Ακαδημίας να είναι έτοιμη να ανακοινωθεί λίαν συντόμως από το γραφείο τύπου της Ακαδημίας. Του λόγου το αληθές βρίσκεται και στις δηλώσεις του Διευθυντή της Ακαδημίας Πανίκου Παναγίδη ο οποίος δήλωσε στο πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου τα εξής: «Δεν έχω λόγια να πω γι’ αυτά τα παιδιά γιατί ότι και να πω θα είναι λίγο! Η προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια έφεραν αποτελέσματα και αυτό δεν το φανερώνουν μόνο οι επιτυχίες της Ακαδημίας αλλά και η επικείμενη συνεργασία της Ακαδημίας μας με έναν από τους ποιο μεγάλους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα! Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ανταμείψει τα ταλέντα μας τα οποία ήδη έχουν επισημανθεί από τους Υπεύθυνους αυτού του μεγάλου συλλόγου ο οποίος ανεπίσημα παρακολούθησε τα παιδιά μας και τη δουλειά της Ακαδημίας μας τον τελευταίο χρόνο!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ 2003-04 ΟΜΑΔΑ ΗΘΟΥΣ

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την αγάπη που τρέφουν για την ομάδα τους και το ποδόσφαιρο, τους γονείς οι οποίοι ήταν πάντοτε κόσμιοι αφήνοντας τους προπονητές να κάνουν τη δουλειά τους και φυσικά όλο το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας. Επίσης θέλω να αφιερώσω τις επιτυχίες μας στους Υπεύθυνους του Μεγάλου Συλλόγου τον οποίο σύντομα θα εκπροσωπήσει και επίσημα η Ακαδημία μας και να συγχαρώ το cyprusacademies,com για τη μοναδική δουλειά που κάνει στην προβολή των Ακαδημιών της Κύπρου!»

ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ 2011 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η ΟΜΑΔΑ 2005 ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 chrysomilia  AC_Omonia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  APOLLON-LADIES
 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM