Η Champions The Soccer Academy Eκπρόσωπος της Κύπρου για 13η συνεχόμενη χρονιά στο Tουρνουά του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στη Ρόδο!

Η Champions The Soccer Academy Eκπρόσωπος της Κύπρου για 13η συνεχόμενη χρονιά στο Tουρνουά του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στη Ρόδο!

Στο νησί των ιπποτών θα βρεθεί για 13η συνεχόμενη χρονιά η Champions The Soccer Academy για να λάβει μέρος στο καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στο τουρνουά συμμετέχουν Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από όλα τα νησιά του νομού Δωδεκανήσων και σε αυτό δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν στενούς δεσμούς φιλίας και να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες οι οποίες δημιουργούν μεταξύ των παιδιών πολιτιστικούς δεσμούς. Η CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY εκπροσωπεί την Κύπρο με την ομάδα 2004 και στην Ακαδημία επικρατεί ενθουσιασμός εν όψη του ταξιδιού και της νέας σπουδαίας ποδοσφαιρικής εμπειρίας.

CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2004

Η CHAMPIONS THES SOCCER ACADEMY όπως αναφέραμε δεν είναι η πρώτη φορά που εκδράμει στη Ρόδο. Οι σχέσεις του Διευθυντή της Ακαδημίας των Πρωταθλητών με τους Υπεύθυνους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Δωδεκανήσων είναι πολύ στενές, όπως για παράδειγμα με Αντιδήμαρχο Ρόδου Σάββα Διακοσταματίου, με αποτέλεσμα η Champions The Soccer Academy να φιλοξενείται στο σμαραγδένιο νησί για 13η συνεχόμενη φορά.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΡΟΔΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 1o ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ

Η αποστολή των «Πρωταθλητών» αναχωρεί την Κυριακή 16 Απριλίου και επιστρέφει την Παρασκευή 21 του μήνα. Μεγάλη βοήθεια προσφέρει στην Κυπριακή αποστολή ο δικός μας Θεόδωρος Θεοδώρου ο οποίος κατάγεται από τη Λεμεσό και είναι ο προπονητής της Μεικτής Δωδεκάνησου. Την αποστολή της CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Λάμπρος Χαραλάμπους, Γιώργος Γιωργαλλάς, Ανδρέας Δανός,  Ανδρέας Θεοδώρου, Ανδρέας Ασημένος, Θεόδωρος Στυλιανού, Χρίστος Παμπακάς,  Ζαχαρίας Χρυσοστόμου,  Ανδρέας Χαραλάμπους,  Δημήτρης Νικολάου, Κωνσταντίνος Μάντζιαλος,  Χρίστος Ευδοκίμου, Γιώργος Κοντοβούρκης και Γιώργος Δημητρίου.

KANTE LIKE ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠ’  ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ LIVE LINK  ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 chrysomilia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  SOUNDCLOUD
 BLUERACOONFM  eradioGR