Παναθηναϊκός Σχολές Ποδοσφαίρου Κύπρου: Αναχωρεί η πράσινη πτήση για το Green Youth Tournament του Λουτρακίου

Παναθηναϊκός Σχολές Ποδοσφαίρου Κύπρου: Αναχωρεί η πράσινη πτήση για το Green Youth Tournament του Λουτρακίου

Με τις βαλίτσες γεμάτες ενθουσιασμό και αγάπη για το ποδόσφαιρο αναχωρεί την Τετάρτη ξημερώματα η 95μελής αποστολή των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου η οποία θα συμμετέχει στο Green Youth Tournament του Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στο Sports Camp του Λουτρακίου. Οι πράσινοι της Κύπρου εκπροσωπούνται από 5 ομάδες οι οποίες θα δώσουν δυναμικά το παρόν τους δηλώνοντας πως η Κύπρος έχει ταλέντο και είναι εδώ μαζί με τις άλλες Σχολές του Δικτύου για να στηρίξουν εμπράκτως την όμορφη αυτή εκδήλωση των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στο τουρνουά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού έχει πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή των συνεργαζόμενων Σχολών από όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ελλάδας.

Η συμμετοχή της Κύπρου στο τουρνουά εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της ποδοσφαιρικής ψυχαγωγίας των μικρών αστεριών του τριφυλλιού οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεσμούς φιλίας με τα παιδιά που προέρχονται από άλλες Σχολές στην Ελλάδα. Επίσης τα αυριανά αστέρια του ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα χωρίς βαθμολογίες κάτω από τα βλέμματα των σκάουτερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η παρουσία της Κύπρου ενδυναμώνει το έργο των Σχολών καθώς το Δίκτυο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη τα τελευταία δυο χρόνια στη Μεγαλόνησο, απαριθμώντας επτά Σχολές και πάνω από 300 παιδιά σε όλη την Κύπρο.

Τις μικτές ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά απαρτίζουν παιδιά προερχόμενα από τις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Θύελλας Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας, Παναθηναϊκού ΠΑΦΟΥ, PANATHINAIKOS TALENTS ACADEMY Mονή και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Υπεύθυνος του Δικτύου Κύπρου Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος συνοδεύεται από το προπονητικό επιτελείο των ομάδων αποτελούμενο από τους Ιωάννη Καραολή, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Γιάννο Παπαχαραλάμους, Γιάννο Ιωάννου, Χαράλαμπο Παναγίδη και Μιχάλη Τσάμαδο ενώ στο Λουτράκι θα ενσωματωθεί και ο προπονητής Αριστοτέλης Κίσσας. Πολλοί είναι και οι γονείς που συνοδεύουν την αποστολή θέλοντας να ζήσουν από κοντά την ποιο μεγάλη και όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.

KANTE LIKE ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  APOLLON-LADIES
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  THOI
 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 apollonlympion  aeammochostou
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 BLUERACOONFM  eradioGR