Τιμές και Διακρίσεις για την αποστολή της Κύπρου που συμμετείχε στο Green Youth Tournament του Παναθηναϊκού στο Λουτράκι!

Τιμές και Διακρίσεις για την αποστολή της Κύπρου που συμμετείχε στο Green Youth Tournament του Παναθηναϊκού στο Λουτράκι!

Τιμές και Διακρίσεις για την αποστολή της Κύπρου που συμμετείχε στο Green Youth Tournament του Παναθηναϊκού στο Λουτράκι! Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησαν τα παιδιά των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που ταξίδεψαν στο Λουτράκι συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έγινε ποτέ! Πέραν των 900 παιδιών έλαβαν μέρος στο φετινό GREEN YOUTH TOURNAMENT του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μεταξύ των οποίων και 45 παιδιά της Κύπρου τα οποία επέστρεψαν στο νησί μας με διακρίσεις και επιτυχίες μα πάνω απ’ όλα με τις ποιο όμορφες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στο τουρνουά παρόν ήταν ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου και ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος και βράβευσε τα παιδιά κατά την υπέροχη τελετή λήξης που ετοίμασαν οι Σχολές Ποδοσφαίρου.

O κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΧΟΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Πολύ σημαντική παρουσία και από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Τάκη Φύσσα ο οποίος επισκέφθηκε το τουρνουά «τσεκάροντας» τα πράσινα ταλέντα του αύριο. Ο κ. Τάκης Φύσσας συναντήθηκε επίσης με τον Υπεύθυνο των Σχολών Κύπρου και συμφώνησαν για τη διεξαγωγή των δοκιμαστικών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο κ. Φύσσας με επίσημους σκάουτερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα κατέβουν λίαν συντόμως στην Κύπρο για να δουν από κοντά όλα τα αστέρια των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ 2006 – 2007

Τα παιδιά της αποστολής της Μεγαλονήσου σήκωσαν μάλιστα τη σημαία της Κύπρου ψηλά καθώς η ομάδα ΙΙ αποτελούμενη από παιδιά των Σχολών Ψεματισμένου, Αγίου Θεοδώρου, Μονής και Πάφου, στο 2006-2007 πέτυχε μεγάλη διάκριση έχοντας στο ενεργητικό της τρείς νίκες μια ισοπαλία και μια μόνο ήττα!

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΖΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μεγάλη διάκριση επίσης πήραν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Πάφου της ομάδας επίλεκτων 2008-2009! Ο μικρός τερματοφύλακας Αντρέας Κωνσταντίνου βραβεύτηκε ως καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης από τον ίδιο τον κύριο Κωνσταντίνου ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στην ιστορική ομάδα του 1971 η οποία συμμετείχε στον Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και στο Διηπειρωτικό Κύπελλο!

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ BATH ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΦΟΥ

Ο Νεόφυτος Bath επίσης τιμήθηκε για το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης καθώς στην παρουσία του Προέδρου των Σχολών κ. Βασίλη Κωνσταντίνου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ το οποίο θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι αστέρες του ποδοσφαίρου.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΛΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Τιμητική διάκριση και για την Αρίστη Προδρόμου της Σχολής Ποδοσφαίρου Μονής η οποία ψηφίστηκε ως MVP PLAYER στους περισσότερους αγώνες που συμμετείχε η ομάδα 2006-2007 της Κύπρου. Η Αρίστη Προδρόμου είχε εξαιρετική παρουσία κάτι που άφησε άφωνους όλους τους προπονητές οι οποίοι της έδωσαν τον τίτλο της MVP Παίκτριας!

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΖΗΣΕ Η Κ14 ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ14 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Μοναδική εμπειρία έζησε η Κ14 των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου αποτελούμενη από παιδιά των Σχολών Ψεματισμένου και Θύελλας Αγίου Θεοδώρου οι οποίοι αγωνίστηκαν σε αγωνιστικό διπλό με την επίσημη Κ14 της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Οι αστέρες της Κύπρου κέρδισαν το χειροκρότημα και έδειξαν ότι στις πράσινες Σχολές της Κύπρου γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και δεν αποκλείεται και η Κύπρος να αναδείξει σύντομα και τους δικούς της αστέρες με τη φανέλα του μεγλύτερου Ελληνικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Ποδόσφαιρο δεν έπαιξαν μόνο τα παιδιά των Σχολών αλλά και οι ίδιοι οι προπονητές οι οποίοι αγωνίστηκαν σε αγωνιστικό διπλό με το προσωπικό και τους εθελοντές που εργάστηκαν στο τουρνουά.

ΛΑΒΑΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΙΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

TO ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φαντασμαγορικη ήταν η τελετή λήξης με την αίθουσα μπάσκετ του Sportcamp Λουτρακίου να πλημμυρίζει παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό από τα παιδιά των Σχολών τα οποία κατέφθασαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας για να λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Τα παιδιά αποθεώθηκαν στην κυριολεξία ενώ τιμήθηκαν με μετάλλια και ομαδικά κύπελλα, τιμητικό δίπλωμα και δώρα.

Η αποστολή της Κύπρου καταχειροκροτήθηκε από όλους καθώς εκπροσωπήθηκε με το μεγαλύτερο αριθμό παιδιών και τιμήθηκε πρώτη στη σειρά από τον ίδιο τον κύριο Βασίλη Κωνσταντίνου.

Μια πολύ όμορφη εμπειρία έφτασε στο τέλος της με τα παιδιά των Σχολών ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου να σηκώνουν τη σημαία του νησιού μας ψηλά και να δηλώνουν παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ευχαριστούμε θερμά:

-ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

-ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

-ΟΛΟΥΣ τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

-ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ

-ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ PANLEON

-ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

-ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ SPORTS CAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙ

-ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

-ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ!

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  THOI
 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 AC_Omonia  chrysomilia
 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 aeammochostou  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradiocy
 eradioGR  SOUNDCLOUD