Θερμή υποδοχή για Θοδωρή Ελευθεριάδη και Γιώργο Φάμελη στη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Πάφου! Βίντεο και Εικόνες

Θερμή υποδοχή για Θοδωρή Ελευθεριάδη και Γιώργο Φάμελη στη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Πάφου! Βίντεο και Εικόνες

Στην Κύπρο βρίσκονται από την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προγραμμάτων της επίσημης Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Θεόδωρος Ελευθεριάδης και ο Υπεύθυνος scouting της πράσινης Π.Α.Ε. Γιώργος Φάμελης. Τα δυο μεγάλα ονόματα της επίσημης Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βρίσκονται στο νησί της Κύπρου ως επίσημοι προσκεκλημένοι των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου οι οποίες το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ το μεγάλο Παγκύπριο Καμπ των Σχολών Ποδοσφαίρου στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότερα από 100 παιδιά με το τριφίλι στο στήθος! Οι δυο άντρες της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ επισκέφθηκαν κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψης τους στο νησί της Αφροδίτης τη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Πάφου η οποία διοργάνωσε μια ποδοσφαιρική φιέστα καλωσορίζοντας τους επίσημους εκπροσώπους της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

 

Οι Θοδωρής Ελευθεριάδης και Γιώργος Φάμελης έγιναν θερμά υποδεκτοί στην πράσινη Ακαδημία της Πάφου η οποία στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της τείνει να φτάσει σε τριψήφιο νούμερο των αριθμό των παιδιών τα οποία επέλεξαν για την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση και όχι μόνο την μοναδική πράσινη οικογένεια που δημιούργησαν με πολύ μεράκι και αγάπη για τα παιδιά οι Ιωάννης Καραολής και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Οι δυο καταξιωμένοι εκπρόσωποι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συνομίλησαν μάλιστα με όλα τα παιδιά αλλά και τους γονείς της Ακαδημίας δηλώνοντας την πραγματική στήριξη που προσφέρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στις Σχολές τους και αναλύοντας το μακροχρόνιο πλάνο των Σχολών το οποίο πέρα από την εκπαίδευση των παιδιών περιλαμβάνει και την επιστημονική υποστήριξη και εκπαίδευση των προπονητών.

Τους δυο άντρες προλόγισε ο Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος τους καλοσώρισε στην Κύπρο και εξείρε τη σημαντικότητα της παρουσίας τους στην Κύπρο.

Σειρά μετά την επίσκεψη στη Σχολή της Πάφου έχει το Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου στο οποίο για δυο μέρες θα κτυπά η καρδιά του επίσημου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με τα παιδιά των Σχολών να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μπροστά στους επίσημους scouters του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ένα ξεχωριστό προπονητικό διήμερο με τη τεχνογνωσία της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά και με την εμπειρία των Θοδωρή Ελευθεριάδη και Γιώργου Φάμελη οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν «οργώσει» στην κυριολεξία όλη την Ελλάδα αναζητώντας τους αυριανούς αστέρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Το καμπ διεξάγεται στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου το Σαββατοκυρίακο 10-11 Ιουνίου 2017 και σε αυτό θα συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από 2008 μέχρι και το 2001. Σκοπός του καμπ είναι να ψυχαγωγήσει ποδοσφαιρικά τους αυριανούς αστέρες του ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα σε κάποια ταλέντάκια που θα ξεχωρήσουν θα δωθεί η ευκαιρία να συμμετέχουν στα επίσημα Skills Tournaments του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λεοφώρο τα οποία θα διεξαχθούν την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Για δυο λοιπόν μέρες η καρδιά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κτυπά στο πράσινο νησί της Κύπρου και το cyprusacademies.com το πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου θα σας μεταδίδει ζωντανά την εικόνα και τον παλμό από το πράσινο  όμορφο αυτό ποδοσφαιρικό φεστιβάλ το οποίο φέρει τη σφραγίδα του ενδοξότερου ποδοσφαιρικού Συλλόγου της Ελλάδας!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΦΑΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  chrysomilia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  APOLLON-LADIES
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradiocy
 eradioGR  SOUNDCLOUD