Ο νεαρός Κύπριος αστέρας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ραφαήλ Μιχαήλ στο PANATHINAIKOS TALENTS CAMP! Video και Εικόνες

Ο νεαρός Κύπριος αστέρας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ραφαήλ Μιχαήλ στο PANATHINAIKOS TALENTS CAMP! Video και Εικόνες

Την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με ένα νεαρό ποδοσφαιριστή της επίσημης Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά που συμμετείχαν στο μεγάλο Παγκύπριο Καμπ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου 10 με 11 Ιουνίου 2017. Πρόκειται μάλιστα για ένα δικό μας παιδί τον Ραφαήλ Μιχαήλ ο οποίος κάνει περήφανο το μικρό μας νησί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς εδώ και ένα χρόνο αγωνιζόταν στην ομάδα Κ17 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Και λέμε αγωνιζόταν, γιατί ο νεαρός 17χρονος άσσος του τριφιλλιού μετά από τις τελευταίες αξιολογήσεις που έγιναν στο Κορωπί θα συμμετέχει πλέον στην Κ20 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ φτάνοντας σε τόσο νεαρή ηλικία ένα βήμα πρίν από την πρώτη ομάδα! Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Θοδωρή Ελευθεριάδη και ήταν μάλιστα το μεγάλο νέο που προέκυψε από την επίσκεψη του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Προγραμμάτων της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Κύπρο!

Ο ΡΑΦΑΗΛ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΜΕΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο κύριος Ελευθεριάδης παρουσίασε τον «Ράφα», όπως είναι ιδιαίτερα γνωστός στους συμπαίκτες του, στα παιδιά που συμμετείχαν στο κάμπ και τους εξήγησε πως αυτός πρέπι να είναι το πρότυπο τους.

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΔΗ

Ακολούθως ο Ραφαήλ μίλησε στα παιδιά για την εμπειρία του και το πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεσαι στην επίσημη Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και παρότρυνε τα παιδιά να δουλεύουν διαρκώς για να πετύχουν.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΟ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Ραφαήλ απόνειμε μάλιστα και τα τιμητικά διπλώματα στα παιδιά που συμμετείχαν στο καμπ κατά τη δεύτερη και τελευταία μέρα και τα αυριανά αστέρια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πόζαραν περήφανα στο πλάϊ του έχοντας δίπλα τους ένα γνήσιο και αυθεντικό ταλέντο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που μαζί με τον άλλο Κύπριο της Κ17 τον Μιχάλη Χριστοδούλου τιμούν τη μικρή μας Κύπρο με τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΠΠΟΥΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΩΝΙΟΥ

ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΖΑΡΑΝ ΜΕ ΤΟ “ΙΝΔΑΛΜΑ” ΤΟΥΣ

Πρόσφατα μάλιστα οι δυο Κύπριοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συμμετείχαν στον τελικό του πρόσφατου διεθνούς τουρνουά Φέρενς Πούσκας που έγινε στην Ουγγαρία φτάνοντας με νίκες επί της Μπάγιερν Μονάχου και Ακαδημίας Πόύσκας στον τελικό όπου έχασαν από τη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.

ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Οι δυο Κύπριοι άσσοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πέτυχαν μάλιστα από ένα γκολ στη διοργάνωση βοηθώντας ακόμη περισσότερο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να φτάσει στον τελικό! Ένα μεγάλο μπράβο και στους δύο και ευχόμαστε σύντομα και άλλα παιδιά από την Κύπρο να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  chrysomilia
 AC_Omonia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 APOLLON-LADIES  THOI
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 eradioGR  SOUNDCLOUD