Η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ψεματισμένου τίμησε τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Προγραμμάτων της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Θοδωρή Ελευθεριάδη

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ψεματισμένου τίμησε τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Προγραμμάτων της Ακαδημίας του  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Θοδωρή Ελευθεριάδη

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Περιφέρειας Ψεματισμένου φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της με απόλυτη επιτυχία το PANATHINAIKOS TALENTS CAMP 2017 το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου. Το καμπ έγινε στο υπέροχο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου ένα γήπεδο στολίδι για τα Κυπριακά δεδομένα εκεί όπου προπονείται η Σχολή Ποδοσφαίρου του Γιάννου Παπαχαραλάμπους η οποία είναι επίσημο μέλος των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η πράσινη Σχολή του Ψεματισμένου η οποία αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό πνεύμονα για την περιοχή αφού δίνει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο τίμησε τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Προγραμμάτων της επίσημης Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Θοδωρή Ελευθεριάδη, με τιμητική πλακέτα. Την πλακέτα έδωσε ο Διευθυντής της Σχολής Γιάννος Παπαχαραλάμπους ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Θοδωρή Ελευθεριάδη και τον Γιώργο Φάμελη για την εκεί παρουσία τους και την αληθινή στήριξη από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Διευθυντής της Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Περιφέρειας Ψεματισμένου Γιάννος Παπαχαραλάμπους δήλωσε στο πρώτο site της Κύπρου τα εξής: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Σχολή μας φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το μεγάλο Παγκύπριο Καμπ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αποδυκνείοντας ότι η Σχολή μας διαθέτει τα πάντα που αφορούν την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των παιδιών. Η συνεργασία με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εδώ και δυο χρόνια μας άνοιξε φτερά δίνοντας μοναδικές εμπειρίες και ευκαιρίες στα παιδιά μας. Δε σας κρύβω πως κατά τα πρόσφατα δοκιμαστικά ποδοσφαιριστές της Σχολής μας διακρίθηκαν και δεν απολέιεται μετά από τις επίσημες ανακοινώσεις να τους δούμε να προπονούνται στο Κορωπί, την Παιανία και τη Λεωφόρο! Είναι τιμή μας που εργαζόμαστε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και θα ήθελα να πώ ένα θερμό ευχαριστώ προς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια της, στον Πρόεδρο των Σχολών Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας, τον Υπεύθυνο του Δικτύου στην Ελλάδα Σταμάτη Αργύρη ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή και τον Υπέυθυνο Δικτύου Κύπρου Τηλέμαχο Αθανασίου ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά και η παρουσία του είναι έντονη σε όλες μας τις εκδηλώσεις , στους αγώνες και τις προπονήσεις. Τέλος ευχαριστώ εκ μέρους της Σχολής μας τους Θοδωρή Ελευθεριάδη και Γιώργο Φάμελη για το υπέροχο πραγματικά ποδοσφαιρικό διήμερο που πρόσφεραν στα παιδιά μας”.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Κ14 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΑΔΑ Κ14 ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ψεματισμένου έχει ως έδρα το Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου και δέχεται παιδιά γεννημένα από το 2011 μεχρι και το 2002. Είναι σε στενή συνεργασία με τις Σχολές Αγίου Θεοδώρου και Μονής με τις οποίες συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά και Πρωταθλήματα καθώς και σε όλες τις δραστηριότητες του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου. Η Σχολή διαθέτει μάλιστα κλιμάκια Κ13 και Κ14 τα οποία θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στα Πρωταθλήματα της Κ.Ο.Π. Αν θέλεις λοιπόν να γίνεις εσύ το αυριανό αστέρι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οι πραγματικές ευκαιρίες είναι εδώ και σε περιμένουν!

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ 99 533608.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 chrysomilia  AC_Omonia
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 eradioGR  BLUERACOONFM