Τιμή και περηφάνεια για τις Champions Ladies οι οποίες ενισχύουν με επτά παίκτριες την Εθνική μας ομάδα!

Τιμή και περηφάνεια για τις Champions Ladies οι οποίες ενισχύουν με επτά παίκτριες την Εθνική μας ομάδα!

Νέος κυκλος κλήσεων της Γυναικείας Εθνικής Νεανίδων της Κύπρου και η ομάδα των Champions Ladies με yπερηφάνια επιστρατεύει την Εθνική με 7 ποδοσφαιριστριες. Συγκεκριμένα στην κληση αυτή την στιγμή βρίσκονται οι :  Χαρίκλεια Διονυσίου, Ελένη Λουκαϊδου, Παρασκευή Σχίζα, Aννα Γιώρκα, Ευρίσα Αφροδίτη Ευριπίδου, Αναστασία Αβραάμ, Κλεάνθους Χαρά. Στα πλαίσια της προετοιμασίας θα γίνουν 2 φιλικοί αγώνες στην Λευκορωσία ενόψει του ευρωπαϊκού ομίλου στην Πορτογαλία τον Οκτώβριο και η ομάδα μας εύχεται κάθε επιτυχία στην προσπάθεια της Εθνικής μας και σε όλες τις ποδοσφαιριστριες όλων των ομάδων που απότελούν την Εθνική.

Η Champions Ύψωνα δραστηριοποιείτε στο Παγκυπριο Πρωτάθλημα Γυναικών  από το 2014 και φέτος θα διανύσει τον 4ο χρονο συμμετοχής της.Στο παρελθόν η ομάδα συμμετείχε επίσης στο Ιδιωτικό πρωτάθλημα Ακαδημιών σε συνολική παρουσία 8 χρονων στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο με πρωτάθληματα και κυπελλα.Απο την δημιουργία της Γυναικείας Ακαδημίας Θηλέων έχουν αγωνιστεί περί των 80 κοπελλων εκ των οποίων οι 38  έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής στην Α’ Κατηγορία στην ομάδα μας και σε αλλες. Ο ενεργός αριθμός αυτή την στιγμή είναι 25 παίκτριες. Στο σύνολο 11 ποδοσφαιριστριες από την δημιουργία της ομάδας έχουν κληθεί μέχρι τώρα στις υποχρεώσεις της Εθνικής που προέρχονται από την Ακαδημία Θηλέων της Champions Ύψωνα. Μέχρι τώρα έχουν αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο οι :  Μάρθα Αυγουστη, Χαρά Διονυσίου, Ελένη Λουκαιδου, Σκεύη Σχίζα, Άννα Γιωρκα, Αφροδίτη Ευριπίδου, Αναστασία Αβραάμ, Κλεάνθους Χαρά, Αντουανεττα Χρυσανθου, Αθηνά Πανταζη , Χριστίνα Αχεριωτη, Μανταλενα Χρίστου.

Με αφορμή την τελευταία κληση της Εθνικής Νεανίδων όπου έχουν κληθεί 7 ποδοσφαιριστριες που ανήκουν στο ροστερ της Champions ζητήσαμε από τον προπονητή μας  κ. Ηλία Κυρμιζη να μας μιλήσει για την ομάδα και το μέλλον της: “Η Ακαδημία Θηλέων της Champions Ladies έχει σταθεροποιηθεί και προοδεύει χρονο με χρονο. Η προσπάθεια είναι τεράστια και αναπτυσσόμαστε με αργά αλλά σταθερά βήματα. Μετρούμε φέτος την 4η συνεχόμενη χρονιά στην Α’ Κατηγορία Γυναικών και φιλόσονφία μας είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστριων ικανές να αγωνιστούν σε ακόμα πιο υψηλού επίπεδου ομάδες η και εθνικό επίπεδο και μέσω ευκαιριών να δείξουν το ταλέντο τους. Αγαπούν το ποδόσφαιρο πολύ και εμείς τους δίνουμε την ευκαιρία να κάνουν αυτό που θέλουν. Με την σειρά μας εκτιμούμε, ενθαρρύνουμε και προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλευουν.Είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται από τις προσωπικές σχέσεις που υπάρχουν και την αγάπη μεταξύ των ποδοσφαιριστριων και την ομάδα. 

Όσον αφορά την εθνική η ομάδα μας είναι περήφανη για την κληση αρκετών ποδοσφαιριστριων και την ευκαιρία να στελεχώνουν την Εθνική μας. Να αναφέρω ότι η Ακαδημία Θηλέων Champions έχει να επιδείξει μια σειρά από κοπέλες που έχουν καταφέρει να αγωνιστούν ως βασικές σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε ομάδες που πρωταγωνιστούν στον χώρο. Παράδειγμα αυτόυ παίκτριες όπως οι Μανταλενα Χρίστου (Απόλλων Ladies και Εθνική Γυναικών) , Αντουανεττα Χρυσανθου ( Απόλλων Ladies και Εθνική Νεανίδων) , η Αθηνά Πανταζη ( Barcelona F.A και Εθνική Νεανίδων ), Χριστίνα Αχεριωτη (Εθνική Νεανίδων)  οι οποίες αναδείχθηκαν ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία μας αλλά και αυτές που τώρα ανήκουν στην Champions Ύψωνα και είναι στην εθνική όπου βρίσκονται στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων. Μάλιστα σύντομα θα ανακοινωθεί και μεταγραφή ποδοσφαιριστριας μας μέλος της Εθνικής Νεανίδων σε ομάδα που πρωταγωνιστεί. Σχετικά με το μέλλον της Γυναικείας ομάδας της Champions Ύψωνα η προσπάθεια είναι όπως ακόμα περίσσοτερες κοπέλες καταφέρουν να αναδειχθούν στον χώρο προερχόμενες από τα σπλάγχνα της Ακαδημίας μας. Είμαστε η πιο νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα με μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρονιά και η μονη ομάδα που εμπιστεύεται και προωθεί νεαρά ταλέντα στον χώρο χωρίς περίορισμους και προκαταλήψεις. Αυτή η φιλόσονφία μου θα συνεχιστεί για όσον καιρό είμαι στην ομάδα γιατί όλες αξίζουν μια ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν αυτό που αγαπούν. Μέσω σκληρής δουλείας τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε την ευκαιρία να μιλήσω για την ομάδα μας καθώς και όλες τις ποδοσφαιριστριες που έχουν περάσει προπονητικά από εμένα και την Champions Ύψωνα. Επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Δημητρίου για την συνεχή συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο εργο μας όπως επίσης και όλους τους συναδέλφους προπονητές για την άψογη συνεργασία μας. Τέλος να αναφέρω για όσες κοπέλες σκέφτονται να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο η συμβουλή μου είναι όπως το πράξουν έστω και αν βρουν εμπόδια η αντιδράσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ζωή. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοικτές για να καλωσορίσουν όλες τις κοπέλες”.

Ο κ. Ηλίας Κυρμιζη είναι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας από το 2012 μέχρι και σήμερα. Είναι κάτοχος UEFA A’ License με προηγούμενη εμπειρία σε αγωνιστικά τμήματα ανδρών τόσο στην Ακαδημία μας αλλά και προηγουμένως σε Ανόρθωση και Σαλαμίνα Αμμόχωστου αντίστοιχα. Τηλέφωνο επικοινωνίας για όσες κοπέλες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην Ακαδημία Champions Ύψωνα και να παίξουν ποδόσφαιρο είναι : Ηλίας Κυρμιζη ( 99726715 ) , Άννα Αγαθοκλέους ( 99545149 ) , Δημήτρης Δημητρίου (99687907).

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 PAFIA-FC  AC_Omonia
 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 CHAMPIONS  chrysomilia
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 BLUERACOONFM  eradioGR