Έμπρακτη Στήριξη των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε όλες τις Πράσινες Σχολές της Κύπρου!

Έμπρακτη Στήριξη των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε όλες τις Πράσινες Σχολές της Κύπρου!

Έμπρακτη Στήριξη των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε όλες τις Πράσινες Σχολές της Κύπρου!

Τετραήμερη επίσκεψη στην Κύπρο είχε ο Συντονιστής του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Σταμάτης Αργύρης ο οποίος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να δεί από κοντά όλες τις πράσινες Σχολές του νησιού. Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του ο κ. Αργύρης επισκέφθηκε τη Σχολή της Πάφου όπου έγινε θερμά δεκτός από τους υπεύθυνους, τα παιδιά και τους γονείς της Σχολής. Ο κ. Αργύρης παρακολούθησε τις προπομήσεις, μίλησε με τα παιδιά και τους προσέφερε δώρα από τις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΦΟΥ

Τη δεύτερη μέρα σειρά πήρε η νέα δύναμη του Δικτύου στη Λεμεσό τη Σχολή της Α.Ε. Τραχωνίου στις εγκαταστάσεις της οποίας κυματίζει από το καλοκαίρι η σημαία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η νέα Σχολή υποδέκτηκε θερμά το Συντονιστή των Σχολών Ποδοσφαίρου και τον τίμησε με απονομή τιμητικής πλακέτας από το Διευθυντή της Σχολής κ. Πανίκο Παναγίδη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ακολούθησε η Σχολή του Αγίου Θεοδώρου και η Σχολή Ψεματισμένου οι οποίες εδρέουν στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας και στο Μαρώνι. Ο κ. Αργύρης επισκέφθηκε και τα δυο πράσινα Αθλητικά κέντρα παρακολουθοντας τις προπονήσεις και μιλόντας με τα παιδιά, τους γονείς και τους υπεύθυνους των Σχολών. Στη Σχολή Ψεματισμένου έγινε μάλιστα και ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός εν όψη της νέας περιόδου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ

Κατά την τελευταία μέρα της επίσκεψης του ο κ. Αργύρης έγινε θερμά υποδεκτός στην τελετή ένταξης της Α.Ε. Τραχωνίου στο Δίκτυο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ η οποία αγωνίστηκε σε φιλικούς αγώνες με τη Σχολή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου & Αγ. Θεοδώρου Λάρνακας. Στο τέλος της εκδήλωσεης ο κ. Αργύρης μοίρασε πράσινα δώρα στα παιδιά ενώ τόνισε τη στήριξη των Σχολών Ποδοσφαίρου σε όλες της Σχολές της Κύπρου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ακολούθως ο κ. Αργύρης παρακολούθησε το φιλικό αγώνα της K15 της Σχολής ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου & Αγ. Θεοδώρου Λάρνακας με την BARCELONA Ladies ενώ στο τέλος χαιρέτισε τα παιδιά και τα συνεχάρη για την προσπάθεια τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ BARCELONA LADIES – ΠΑΟ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ & ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η επίσκεψη του κ. Αργύρη στην Κύπρο εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του ετήσιου προγραμματισμού που κάνουν κάθε χρόνο οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με κύριο στόχο τη γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών των Σχολών. Να τονίσουμε ότι οι Σχολές της Κύπρου έχουν στο δυναμικό τους γύρω στα 200 παιδιά τα οποία φορούν τη φανέλλα με το σήμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με διαρκή δράση και παρουσία σε όλα τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου ενώ συμμετέχουν κάθε χρόνο και στο μεγάλο διεθνές τουρνουά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που γίνεται την περίοδο των εορτών του Πάσχα στο Λουτράκι.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 THOI  AC_Omonia
 CHAMPIONS  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 APOLLON-LADIES  chrysomilia
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradiocy
 SOUNDCLOUD  eradioGR