Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ Δίκτυο Παναθηναϊκού: Πράσινη Γιορτή στο Τραχώνι!

Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ Δίκτυο Παναθηναϊκού: Πράσινη Γιορτή στο Τραχώνι!

Α.Ε. ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ Δίκτυο Παναθηναϊκού: Πράσινη Γιορτή στο Τραχώνι!

Πολύ όμορφη ήταν η ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις της πράσινης Σχολής της Α.Ε. Τραχωνίου όπου έγινε η τελετή ένταξης της Ακαδημίας στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Από πολύ νωρίς το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, το γήπεδο του Τραχωνίου γέμισε με πράσινα τριφιλλάκια και λιλλιπούτειους άσσους του ποδοσφαίρου με τις Σχολές της Α.Ε. Τραχωνίου και Ψεματισμένου & Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας να αναμετρώνται σε φιλικούς αγώνες. Επίσημος καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο Συντονιστής του Δικτύου των PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS κ.Σταμάτης Αργύρης ο οποίος τιμήθηκε από τους Πανίκο και Ελένιο Παναγίδη ενώ ο ίδιος προσέφερε στα παιδιά δώρα από τις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Στο πράσινο χλοοτάπητα της Α.Ε. Τραχωνίου Δίκτυο Παναθηναϊκού έδωσαν το παρόν τους 120 παιδιά με επίτημη προσκεκλημένη και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σπάρτακου Κιτίου τα παιδιά της οποίας έζησαν και αυτά μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική εμπειρία επενδυμένη με τα χρώματα και τα ιδανικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η Α.Ε. Τραχωνίου αποτελεί πλέον τη νέα ποδοσφαιρική δύναμη στο χώρο των Ακαδημιών της Λεμεσού κάτω από την ομπρέλλα του ενδοξότερου Ελληνικού Αθλητικού Συλλόγου και ήδη από το καλοκαίρι έχει ενταχθεί στο ετήσιο πρόγραμμα της τρέχουσας περιόδου των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου.

Σε δηλώσεις του προς το Πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου ο Διευθυντής της Σχολής κ. Πανίκος Παναγίδης τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη η χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ο οποίος έδωσε σήμερα το παρόν του μέσω του συντονιστή του Δικτύου των Σχολών κ. Σταμάτη Αργύρη τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη και τη στήριξη του. Οι συνεργασία μας ξεκίνησε ήδη από το καλοκαίρι με τη συμμετοχή των παιδιών μας στα επίσημα δοκιμαστικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έγιναν στην Κύπρο και με την επιλογή κάποιων ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να ζήσουν και άλλες όμορφες εμπειρίες αλλά και για να αξιολογηθούν. Όλα τα παιδιά μας θα βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και μέσω του Υπευθύνου των Σχολών στην Κύπρο με τον οποίο έχουμε μια άρτια συνεργασία και ήδη έχουμε προγραμματίσει κάποιες ξεχωριστές εκδηλώσεις για τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Η σημερινή εκδήλωση είχε στόχο να φέρει τα παιδιά των Σχολών από όλες τις πόλεις κοντά γιατί οι Σχολές Ποδοσφαίρου είναι μια μεγάλη οικογένεια η οποία διακρίνεται για την ενότητα της και τη συνεργασία πάντα προς όφελος των ίδιων των παιδιών!»

Η Σχολή Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ Δίκτυο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ λειτουργεί με την επίσημη πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και σε αυτή αθλούνται παιδιά γεννημένα από το 2013 μέχρι και το 2003. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λεμεσό μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99 341488, 99 619238 και 99 124919.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 chrysomilia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 APOLLON-LADIES  THOI
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  AC_Omonia
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy