Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η 11χρονη Αρίστη Προδρόμου του Παναθηναϊκού!

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η 11χρονη Αρίστη Προδρόμου του Παναθηναϊκού!

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η 11χρονη Αρίστη Προδρόμου του Παναθηναϊκού!

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η 11χρονη Αρίστη Προδρόμου η οποία αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου & Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας. Η αριστεροπόδαρη παίκτρια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γεννημένη σαν σήμερα στις 23 Οκτωβρίου 2006, είναι ένα προσγειωμένο κορίτσι η οποία αγαπά με πάθος το ποδόσφαιρο ενώ αφιερώνει πολλές ώρες στην ατομική της προπόνηση πέρα από την ομαδική. Η Αρίστη Προδρόμου είχε μάλιστα ανακυρηκτεί ως MVP Player του μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο Λουτράκι όπου αγωνιζόμενη στην επίλεκτη ομάδα της Κύπρου ηλικίας 2006 κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση ανάμεσα στις τόσες πολλές Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από όλη την Ελλάδα!

Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ο πατέρας της Αρίστης κ. Νίκος Προδρόμου δήλωσε στην ιστοσελίδα μας τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την Αρίστη η οποία αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Σίγουρα όμως πρώτα απ’ όλα αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι μέσω του ποδοσφαίρου η Αρίστη πλάθει ένα ολοκληρωμένο και σωστό χαρακτήρα, ισορροπημένο και που δίνει επίσης έμφαση στη σχολική της απόδοση. Συμβουλεύω όλους τους μπαμπάδες που έχουν μικρά κορίτσια να τα ενθαρρύνουν στην ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο γιατί τα οφέλη είναι πάρα πολλά»!

ΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2006 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ευχόμαστε στη μικρή Αρίστη να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά μέχρι οι κόποι της να ανταμηφθούν και να τη δούμε να αγωνίζεται μελλοντικά σε κάποια από τις γυναικείες ομάδες της Κύπρου οι οποίες πραγματικά έχουν μεγάλη ανάγκη από ταλέντα όπως η Αρίστη Προδρόμου.

ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ

Η Αρίστη είναι ένα μόνο παράδειγμα του ταλέντου που υπάρχει σε κορίτσια της μικρής ηλικίας και ο λόγος για τον οποίο όλες οι Ακαδημίες θα πρέπει να συμβάλλουν με τη δημιουργία κλιμακίων για κορίτσια, στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 APOLLON-LADIES  PAFIA-FC
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 THOI  CHAMPIONS
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  SOUNDCLOUD
 eradiocy  BLUERACOONFM