Βίντεο και Εικόνες από το Ποδοσφαιρικό «Εργοστάσιο» της ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School!

Βίντεο και Εικόνες από το Ποδοσφαιρικό «Εργοστάσιο» της ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School!

Βίντεο και Εικόνες από το Ποδοσφαιρικό «Εργοστάσιο» της ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School!

H ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες και τις ποιο οργανωμένες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου σε όλη την Κύπρο! Κάτω υπό την επιμέλεια και το συντονισμό των Τεχνικών Διευθυντών της Σχολής Δήμος Γούμενος και Κώστας Ηλία έχουν δημιουργήσει μέσα σε λίγα χρόνια μια Ακαδημία (Σχολή Ποδοσφαίρου) πρότυπο η οποία δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του εξωτερικού. Η δουλειά που γίνεται στη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας από όλο το προπονητικό τιμ είναι αξιαίπενη και εξαιρετική καθώς την ώρα της προπόνησης τρείς και τέσσερις προπονητές είναι μέσα στο γήπεδο και με άρτια συνεργασία εκπαιδεύουν ποδοσφαιρικά τα αυριανά αστέρια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Οι ασκήσεις είναι στημένες στο γήπεδο πριν από την έναρξη της προπόνησης και όλα είναι έτοιμα βάση των καθημερινών ξεχωριστών προπονητικών μονάδων που έχουν τη ξεχωριστή προσωπική σφραγίδα του Ιταλού Head Coach Φούλβιο Κασέλλα.

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Πειθαρχία και σεβασμός είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν την ώρα της προπόνησης με τους μικρούς και μεγάλους αστέρες της Σχολής να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και προπαντώς να διασκεδάζουν μαθαίνοντας τα μυστικά της μπάλας. Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό που επικρατεί στα πρόσωπα των παιδιών με το πέρας της προπόνησης κάτι που δείχνει ότι τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την προπόνηση και έφυγαν ικανοπιημένα από το γήπεδο!

Η ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School διαθέτει επίσης αξιοζήλευτες εγκαταστάσεις με καφετέρια, αποδυτήρια, χώρους υγιεινής, γυμναστήριο και πάνω απ΄όλα γήπεδα με τέλειο χλοοτάπητα.

Πρόσφατα μάλιστα παραδώθηκε το γήπεδο 10 ανανεωμένο ενώ εργασίες ανάπλασης και βελτιωτικά έργα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται και στα υπόλοιπα γήπεδα του Αθλητικού συγκροτήματος των γηπέδων ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας προσφέροντας στα παιδιά ένα απόλυτα ποδοσφαιρικό και ασφαλές περιβάλλον.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOL

Τεχνικοί Διευθυντής της Σχολής :
Δήμος Γούμενος
Κώστας Ηλία

Head Coach:
Fulvio Casella

Προπονητές:
Δήμος Γούμενος , Fulvio Casella , Θανάσης Μέρτακκας , Μάριος Τσούκκας , Μιχάλης Λάμπρου , Άγγελος Ξιναρης , Χατζηγεωργίου Γιώργος.
Προπονητής Τεχνικής Κατάρτισης – Personal Trainer: Γιάννης Σιφωνιος
U19 – Τάσος Σωτηρίου
U16 – Χρίστος Πιερέττης
U14 – Χατζηγεωργίου Γιώργος

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Χαραλάμπους Παναγιώτης

Γυμναστής: Κυριάκος Κεσίδης και Πέτρος Λουκά.

Τις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας επισκέφθηκε ο φωτογραφικός φακός του cyprusacademies.com αποτυπώνοντας την πολύ καλή και σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία. Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση της Σχολής για την άρτια φιλοξενεία στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  AC_Omonia
 THOI  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 chrysomilia  CHAMPIONS
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradiocy
 eradioGR  SOUNDCLOUD