«Πτήση στο όνειρο» για το νεαρό Χρυσοβαλάντη Παναγιώτου της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου και Αγίου Θεοδώρου!

«Πτήση στο όνειρο» για το νεαρό Χρυσοβαλάντη Παναγιώτου της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου και Αγίου Θεοδώρου!

«Πτήση στο όνειρο» για το νεαρό Χρυσοβαλάντη Παναγιώτου της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου και Αγίου Θεοδώρου!

«Πτήση στο όνειρο» για το νεαρό ποδοσφαιριστή της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου και Αγίου Θεοδώρου Χρυσοβαλάντη Παναγιώτου ο οποίος στις 28 και 29 Δεκεμβρίου θα περάσει τις πόρτες της Παιανίας μέσα στα πλαίσια του καμπ επιλογης που διοργανώνει η επίσημη Ακαδημία της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ο νεαρός άσσος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου και Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας είναι γεννημένος το 2007 και επιλέκτηκε μέσα από το PANATHINAIKOS TALENTS CAMP που έγινε το καλοκαίρι που πέρασε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ Ψεματισμένου στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου.

Ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου είναι μόνο ένα δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στη Σχολή της Λάρνακας με την άρτια συνεργασία των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου και Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας καθώς τη «πτήση» του στο όνειρο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά της Σχολής, άλλων ηλικιών που επιλέχθηκαν μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης του PANATHINAIKOS TALENTS CAMP.

Τα Skills Tournament του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ διεξάγονται με σκοπό την απόκτηση δυνατών εμπειριών από τους μικρούς άσσους των Σχολών Ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και την επιλογή κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα παρακολοθούνται και θα αξιολογούνται κάθε χρόνο μέχρι τη μετάβαση τους στην ηλικία που θα μπορούν αν επιλεχθούν να μετακομίσουν στην Αθήνα ως επίσημα μέλη της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Οι προπονήσεις θα γίνουν από το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπό την επίβλεψη του Τάκη Φύσσα όπου η Κύπρος δίνει δυναμικά το παρόν της με 5 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων και ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου και Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  chrysomilia
 APOLLON-LADIES  CHAMPIONS
 AC_Omonia  PAFIA-FC
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  BLUERACOONFM
 eradiocy  SOUNDCLOUD