Εντυπωσίασαν οι πέντε νεαροί Κύπριοι που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Παιανία!

Εντυπωσίασαν οι πέντε νεαροί Κύπριοι που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Παιανία!

Εντυπωσίασαν οι πέντε νεαροί Κύπριοι που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Παιανία!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στην Παιανία το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νεαρών Ποδοσφαιριστών του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ το οποίο έγινε υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή Τάκη Φύσσα και του τεχνικού επιτελείου της επίσημης Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το Skills Tournament για την ηλικιακή κατηγορία 2007 είχε και πέντε συμμετοχές από την Κύπρο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και οι 5 νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές εντυπωσίασαν τον Τάκη Φύσσα και τους συνεργάτες του.

Οι ταλαντούχοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές πέρασαν την πόρτα της Παιανίας στις 28 Δεκεμβρίου και έζησαν ένα διήμερο ξεχωριστό με την υπογραφή του επίσημου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ενός μεγάλου Συλλόγου ο οποίος και με στατιστικά είναι η πρώτη ομάδα παραγωγής ταλέντων στην Ελλάδα αφού ουκ ολίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές του οι οποίοι κάνουν καριέρα σε ομάδες της Ελλάδας και του Εξωτερικού και φυσικά στον ίδιο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ο οποίος επενδύει στα ταλέντα του.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του Δικτύου και συνεργάτης scouter των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γιάννος Ιωάννου ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας τα εξής: «Η περηφάνια που νιώθουμε γι’ αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλη καθώς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον κύριο Φύσσα και τους συνεργάτες του. Αυτό φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Κύπρο από όλες τις Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και που θα συνεχίσει να γίνεται. Ευχαριστούμε θερμά την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και όλο το Τεχνικό Επιτελείο της Ακαδημίας οι οποίοι χάρισαν στα παιδιά μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία»!

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  APOLLON-LADIES
 chrysomilia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 PAFIA-FC  THOI
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  BLUERACOONFM
 eradiocy  SOUNDCLOUD