Γκολ και θέαμα από την ομάδα 2008 – 09 της Α.Ε. Τραχωνίου Δίκτυο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! Βίντεο και εικόνες!

Γκολ και θέαμα από την ομάδα 2008 – 09  της Α.Ε. Τραχωνίου Δίκτυο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! Βίντεο και εικόνες!

Εντυπωσιάζουν οι μικροί αστέρες της ηλικιακής κατηγορία 2008 – 2009 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λεμεσό οι ο οποίοι αγωνίζονται στην Α.Ε. Τραχωνίου Δίκτυο Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι λιλλιπούτιοι άσσοι του Πανίκου Παναγίδη ενθουσιάζουν με την απόδοση τους σε κάθε παιχνίδι έχοντας μάλιστα εντυπωσιακά ποσοστά αφού μόνο μια φορά γνώρισαν την ήττα στο Πρωτάθλημα της ΠΟΑΠ όπου συμμετέχουν ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ισοδυναμούν με νίκες! « Η νίκη δεν είναι ο πρώτιστος στόχος της Σχολής μας» τόνισε ο Υπεύθυνος της Σχολής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο Τραχώνι Πανίκος Παναγίδης ο οποίος σε δηλώσεις του προς το πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου ανέφερε τα εξής: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναδείξουμε αθλητές με αξίες και ιδανικά πρότυπα στην αυριανή κοινωνία! Παραπέρα μέσα από την άρτια συνεργασία με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά πολύτιμες εμπειρίες αλλά και ευκαιρίες.

Να επισημάνω ότι αρκετά ταλέντα της Σχολής μας έχουν επιλεχθεί από τους scouters του Παναθηναϊκού και θα κλειθούν για προπονήσεις στην επίσημη Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Παιανία! Τα παιδιά μας είναι όλα υπό παρακολούθηση κάτι που μαρτυρεί και η παρουσία σήμερα του υπεύθυνου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κύπρο Τηλέμαχοy Αθανασίου ο οποίος παρακολούθησε από κοντά αγώνες της Ακαδημίας. Σε συνεργασία με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τον Υπεύθυνο μας στην Κύπρο εφαρμόζουμε ένα μακροχρόνιο πλάνο ανέλιξης των ποδοσφαιριστών μας γι αυτό καλούμε όσα παιδιά αγαπόυν το ποδόσφαιρο να επισκεφθούν από κοντά τη Σχολή μας στο Τραχώνι και να προπονηθούν κάτω από τα επίσημα προγράμματα της Σχολής μας που έχουν τη σφραγίδα και υποστήριξη της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ η οποία παρά την κρίση που πέρασε παρέμεινε κοντά μας στηρίζοντας της Σχολές. Κάτι που έμπρακτα αποδυκνήσει τις πραγματικές ευκαιρίες για τα παιδιά μας αλλά και για το πραγματικό ενδιαφέρον που υπάρχει για νεαρά ταλέντα από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»!

Σε δηλώσεις του προς το cyprusacademies.com ο Υπεύθυνος Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου Tηλέμαχος Αθανασίου δήλωσε τα εξής: «Μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας μου με τις Σχολές της Κύπρου πραγματοποίησα σήμερα επίσκεψη για να δώ από κοντά τα πράσινα αστέρια μας τα οποία μας κάνουν περήφανους κάθε Σάββατο αγωνιζόμενοι με το σήμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη φανέλα. Έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο των μικρών ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Τραχωνίου και κυρίως από το ήθος τους το οποίο είναι ακριβώς ότι ορίζει η φιλοσοφία των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Με τους προπονητές και τον Υπεύθυνο της Σχολής έχουμε μια άριστη συνεργασία ενώ έχουμε προγραμματίσει και μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για τα παιδιά τόσο με τη Σχολή του Τραχωνίου όσο και με τις άλλες Σχολές μας σε Πάφο, Ψεματισμένο-Μαρώνι και Άγιο Θεόδωρο. Πολλά παιδιά της Σχολής παρακολουθούνται στενά και δες σας κρύβω επίσης ότι βρέθηκα εδώ και για το λόγο αυτό. Όνειρο μας είναι να δούμε σύντομα και κάποιο δικό μας αστέρι να αγωνίζεται στον ιστορικότερο και ενδοξότερο Σύλλογο της Ελλάδας»!

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 CHAMPIONS  chrysomilia
 THOI  PAFIA-FC
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  APOLLON-LADIES
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradiocy