Ξενάγηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας

Ξενάγηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας

Η Παιανία αποτελεί για τον κάθε μικρό ποδοσφαιριστή ένα όνειρο, αφού η όλη διαδικασία της επιλογής των ταλέντων που θα στελεχώσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ γίνεται εκεί. H ομάδα του Παναθηναϊκού έχει το προνόμιο να προπονείται σε ένα από τα πληρέστερα και πλέον σύγχρονα Κέντρα Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην Ευρώπη.  Χτίστηκε το 1981 σε 70 στρέμματα γης και βρίσκεται στην Παιανία (προάστιο της Αθήνας). Στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας έχουν επίσης την έδρα τους οι Ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, όπου απολαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης αλλά και ψυχαγωγίας. Διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Σαμαράς, παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΚΥΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ KΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ :

 

• H άνετη και σε επιστημονικά πρότυπα προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου.

• H λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

 


Oι ανέσεις και το περιβάλλον του Αθλητικού Κέντρου είναι υψηλού επιπέδου. Κάθε χρόνο οι καλύτερες Ευρωπαϊκές Ομάδες επισκέπτονται το Αθλητικό Κέντρο και πολλές από αυτές έχουν πραγματοποιήσει την προετοιμασία τους εκεί.

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

• Ξενοδοχείο με 27 δίκλινα δωμάτια, χώροι εστίασης, bar, TV room, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα αποκατάστασης, σάουνα, αίθουσα ψυχαγωγίας και ανάπαυσης, αποθηκευτικοί χώροι και αίθουσα συνεδρίων.
• Tρία φωτιζόμενα γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα.
• Τρία φωτιζόμενα γήπεδα με τεχνητό τάπητα για ειδική προετοιμασία.
• Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ιατρεία, αίθουσες φυσιοθεραπείας αποδυτήρια για την επαγγελματική ομάδα και την Aκαδημία.
• Γραφεία

Το Panathinaikos Performance Lab χρησιμοποιεί το απόσταγμα της τρέχουσας επιστημονικής γνώσης της αθλητικής επιστήμης για την επίλυση εξατομικευμένων αναγκών του σύγχρονου ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, το Performance Lab ασχολείται με τη φυσική και ψυχολογική
προετοιμασία του ποδοσφαιριστή.

Αναφορικά με τις Ακαδημίες, το Performance Lab συμμετέχει με εξειδικευμένες μετρήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στην ανίχνευση και ακολούθως ανάπτυξη και αθλητική τελειοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. To Performance Lab συμβάλλει στην πολύπλευρη ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως εργομετρικές αξιολογήσεις και εξατομικευμένη παρακολούθηση της ποδοσφαιρικής εξέλιξης, ψυχολογική αξιολόγηση και εκπαίδευση, προσαρμογή της διατροφής στα δεδομένα της κάθε ηλικίας καθώς και εκπαίδευση γονέων και νεαρών ποδοσφαιριστών σε θέματα υγιεινής, αθλητικής διατροφής, και άλλα. Το Panathinaikos Performance Lab είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. Διαθέτει επίσης υψηλού επιπέδου, επικαιροποιημένη και στοχευμένη στο ποδόσφαιρο επιστημονική εξειδίκευση. Το Panathinaikos Performance Lab στελεχώνεται από ειδικούς αθλητικούς επιστήμονες με εξειδίκευση στον υψηλό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  PAFIA-FC
 chrysomilia  THOI
 AC_Omonia  CHAMPIONS
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 BLUERACOONFM  eradioGR