Categorized | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Διαδικτυακό σεμινάριο Η διατροφική υποστήριξη αθλητών ποδοσφαίρου στον εβδομαδιαίο προπονητικό μικρόκυκλο

Διαδικτυακό σεμινάριο Η διατροφική υποστήριξη αθλητών ποδοσφαίρου στον εβδομαδιαίο προπονητικό μικρόκυκλο

Ο αθλητικός διαιτολόγος θα παρουσιάσει αρχικά τις αρχές του διατροφικού σχεδιασμού για κάθε ημέρα του μικρόκυκλου (εβδομάδας) και στη συνέχεια θα περιγράψει  με λεπτομέρεια τη διατροφή που πρέπει να ακολουθεί ο ποδοσφαιριστής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της προπόνησης και του αγώνα. Σε αυτή του την προσπάθεια, τον βοηθά ένας επαγγελματίας γυμναστής ποδοσφαίρου ο οποίος του αναλύει τις απαιτήσεις της προπόνησης και του αγώνα σε καθημερινή βάση. Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη σωστή διατροφική υποστήριξη του ποδοσφαιριστή. Ανταλλάξτε απόψεις με τους καλεσμένους μας και ρωτήστε τους για διάφορα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα στο τέλος του webinar. 

19 IOYNIOY 2012  ΩΡΕΣ: 19:00-21:00

Απευθύνεται σε: Προπονητές  ποδοσφαίρου επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών, Γυμναστές ποδοσφαίρου  επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών, Ποδοσφαιριστές, Εργοφυσιολόγοι,  Φοιτητές ΤΕΦΑΑ (ειδικότητα ποδοσφαίρου), Μεταπτυχιακοί φοιτητές ΤΕΦΑΑ,  Αθλητίατροι, Διαιτολόγοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: υπάρχουν μόνο 100 διαθέσιμες θέσεις για Ελλάδα και Κύπρο

*γενική συμμετοχή: 40 €,  για απλά μέλη: 32€, για συνδρομητές: 22€.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Δημήτριος Παπανδρέου
Επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου

Ιωάννης Ντουρουντός
Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου και Phd στη Φυσιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης

Συντονιστής
Ιωάννης Φατούρος

Επίκουρος Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης – ΤΕΦΑΑ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κομοτηνή

Οnline Σεμινάρια (Webinars) – Γενικές πληροφορίες & οδηγίες συμμετοχής

Τι  είναι και πως γίνεται το online σεμινάριο?

Κύριος στόχος του online σεμιναρίου είναι η  παρακολούθηση, συμμετοχή και επιμόρφωση των ενδιαφερόμενων μέσω διαδικτύου σε  θέματα της επιλογής τους. Τα σεμινάρια αυτά συνδυάζουν ολοκληρωμένο σύστημα  τηλεδιάσκεψης και άρτια τεχνολογική υποδομή, ενώ, παρέχουν τη δυνατότητα  παρακολούθησης από τον χώρο σας μέσω ειδικής και εύχρηστης πλατφόρμας, της  ενεργής συμμετοχής σας μέσω ερωτήσεων ή συζητήσεων και της απόκτησης του  πλήρους υλικού των σεμιναρίων αυτών.

Τι  εξοπλισμό θα χρειαστώ?

Γραμμή ADSL 2Mbps/256bps, H/Yμε εξοπλισμό ήχου (ηχεία  (απαραίτητα), μικρόφωνο, ακουστικά και webcamera (προαιρετικά).

Τι  μου προσφέρει και ποιες δυνατότητες μου παρέχει?

Απλό περιβάλλον  πλατφόρμας στα ελληνικά, συνομιλία μέσω μικροφώνου και υποβολή γραπτών ερωτήσεων  και σχολίων, χρήση διαδραστικού πίνακα, διαμοιρασμός εγγράφων, συνεργατική  πλοήγηση στο διαδίκτυο, ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη, εύχρηστα εγχειρίδια  χρήσης, δυνατότητα απόκτησης pdf και video του σεμιναρίου.

Πως  μπορώ να συμμετέχω?

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερωθείτε για τα προσεχή σεμινάρια και να  κάνετε την εγγραφή σας στο www.scienceweb.gr.

Scienceweb.gr

Η Scienceweb.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επικαιροποιήσετε τις γνώσεις σας, να αποκτήσετε νέες, να ενημερωθείτε για τον επαγγελματικό σας χώρο και να αλληλεπιδράσετε με τους καλύτερους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου. Και όλα αυτά από το σπίτι σας ή το γραφείο σας, χωρίς να πρέπει να μετακινηθείτε και να κλείσετε ξενοδοχείο μακριά από την επαγγελματική σας έδρα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε υπέρογκα ποσά εγγραφής. Απολαύστε τον καφέ σας στον χώρο σας, προετοιμάστε τις ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε και απλά συνδεθείτε. Από την επόμενη μέρα, η καθημερινή σας εργασία θα γίνει πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα online σεμινάρια της scienceweb.gr καθώς και να ενημερωθείτε για τις οδηγίες συμμετοχής σας κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και συνδεθείτε με στο site της scienceweb.gr.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 APOLLON-LADIES  THOI
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradiocy  eradioGR