CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY Παίξε μαζί μας, παίξε σαν πρωταθλητής!

CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY Παίξε μαζί μας, παίξε σαν πρωταθλητής!

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου CHAMPIONS με τη μεγάλη επιτυχία της βασισμένη στην πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και με τους έμπειρους προπονητές που διαθέτει, ξεκινά τις εγγραφές για τη νέα χρονιά. H Ακαδημία CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2003 από τον Δημήτρη Δημητρίου πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Λεμεσού. Σκοπός και στόχος της δημιουργίας της Ακαδημίας πέραν από την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, είναι η διάπλαση σωστών χαρακτήρων και υποδειγματικών αθλητών. Στην ακαδημία CHAMPIONS αυτή την περίοδο αθλούνται γύρω στα 200 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 17 ετών καθώς επίσης και νέοι ηλικίας 18-25 ετών οι οποίοι αποτελούν την ομάδα μας η οποία συμμετέχει στα αγροτικά πρωταθλήματα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OLyWbBND4Fw&feature=youtu.be[/youtube]

ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ? ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CHAMPIONS

Η Ακαδημία διαθέτει τις δικές της αθλητικές εγκαταστάσεις με 3 γήπεδα  διαστάσεων με φυσικό χλοοτάπητα διαστάσεων 50Χ100μ. σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA,  όπου προπονούνται και δίνουν τα παιγνίδια τους οι ομάδες μας. Βρίσκονται 400 μέτρα νοτίως του δρόμου Ύψωνα – Κολοσσίου.

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις: Τα τελευταία 3 χρόνια η Ακαδημία CHAMPIONS συνεργάζεται με το σωματείο Κωνστάντιος και Ευριπίδης Τραχωνίου και λαμβάνει μέρος με επιτυχία στα προαιρετικά πρωταθλήματα της ΚΟΠ U13, U15 και U17 με αποκορύφωμα την φετινή κατάκτηση του Παγκύπριου Πρωταθλήματος U13 κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του ΑΔΩΝΗ ΙΔΑΛΙΟΥ. H Ακαδημία CHAMPIONS λαμβάνει επίσης μέρος στα πρωταθλήματα grassroots της ΚΟΠ , στα αγροτικά πρωταθλήματα ακαδημιών και ανδρών καθώς και στο ανεπίσημο πρωτάθλημα γυναικών αφού η ακαδημία διαθέτει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία δημιουργήθηκε τα τελευταία 4 χρόνια. Κάτι σημαντικό που πρέπει να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι εδώ και λίγες μέρες η Ακαδημία CHAMPIONS είναι κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο.

 

 

Ποδοσφαιρικές και ψυχαγωγικές εκδρομές: Από το Πάσχα του 2003 και κάθε Πάσχα ως Ακαδημία συμμετέχουμε στο ετήσιο Τουρνουά που διεξάγεται στη ΡΟΔΟ με τη συμμετοχή ακαδημιών από την ΡΟΔΟ ,την ΚΩ, την ΚΑΡΠΑΘΟ και άλλα νησιά.

 

 

Φιλανθρωπικό Έργο: Η Ακαδημία μας πέραν από το καθαρά ποδοσφαιρικό της έργο, βοηθάει και συμπαρίσταται σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Παιδιά της Ακαδημίας μας συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους επισκέπτονται μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων διάφορα Ευαγή Ιδρύματα . Κάθε χρόνο συμμετέχουμε στην Πορεία Χριστοδούλας και ταυτόχρονα διοργανώνουμε στα γήπεδα μας Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, τις εισπράξεις του οποίου τις διαθέτουμε για τον σκοπό αυτό.

 

 

Συμπαράσταση στην Ελλάδα: Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα δεν μας άφησε ασυγκίνητους. Το Πάσχα πηγαίνοντας στη ΡΟΔΟ και έχοντας υπόψη τις ανάγκες της ακαδημίας του ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ, τους προσφέραμε αθλητικό υλικό όπως στολές παιχνιδιού και προπόνησης καθώς και μπάλες ως ελάχιστη προσφορά.

Τελική γιορτή: Η φετινή τελική γιορτή μας εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10 χρόνια της Ακαδημίας μας με την συμμετοχή του Στέλιου Διονυσίου στο Αθλητικό Κέντρο της ακαδημίας στον Ύψωνα. Οι εκδηλώσεις θα συνεχισθούν μέχρι και το καλοκαίρι του 2013.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

 

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2003  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ 2012 

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2002 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΕΡΔΙΣΑΝ 7 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ  ΜΟΝΟΝ  4 ΗΤΤΕΣ   

ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2001 ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ

U13 ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ

U15 ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΦΟΥ

U17 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΟΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ

ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ GRASSROOTS KOΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΛΕΜΕΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΟΛ ΛΕΜΕΣΟΥ  ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 

Διευθυντής Ακαδημίας- Σωματείου: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διπλώματα: UEFA PRO LICENCE – UEFA A’ – B’ LICENCE, BELFAST 2003-2009)

Εκπαιδευτής προπονητών IFA (IRISH FOOTBALL ASSOCIATION)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – UEFA B LICENCE

ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – UEFA Β LICENCE

ΚΑΡΑΒΑΖΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Γυμναστής

ΠΛΑΜΕΝ ΠΕΤΡΩΦ  Προπονητής τερματοφυλάκων- Γυμναστής

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ  Προπονήτρια γυναικείας αμάδας

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Προπονητής

 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα μας με ένα κλικ στην παρακάτω εικόνα

 

CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY

ΥΨΩΝΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

99 687907 – 99545149

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 THOI  APOLLON-LADIES
 chrysomilia  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  AC_Omonia
 aeammochostou  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD