Μάθε Μπάλα Ζήσε το Όνειρο στις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Οι εγγραφές άρχισαν…

Μάθε Μπάλα Ζήσε το Όνειρο στις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Οι εγγραφές άρχισαν…

Οι ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συνεργαζόμενες με τις ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αναγγέλλουν την έναρξη εγγραφών για τη φετινή περίοδο. Η Ακαδημία μας κάνει εγγραφές για παιδιά 3-5 ετών στο PANATHINAIKOS JUNIOR CLUB και για παιδιά 6-8 ετών για τις παιδικές μας ομάδες. Με την εγγραφή τους τα παιδιά παίρνουν μια στολή προπόνησης adidas και μια επίσημη αγωνιστική εμφάνιση PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS. Επίσης σε συνεργασία με χορηγούς και υποστηρικτές όλα τα παιδιά θα παίρνουν κάρτα μέλους με την οποία όλη η οικογένεια θα δικαιούται εκπτώσεις σε καταστήματα σε Ελλάδα και όλη την Κύπρο.

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ OFFICIAL VIDEO

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΣΤΟ COPA MINI FOOTBALL – ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 50-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99124919  info site: www.allaboutsoccer.net

Έλα και ‘συ στην πράσινη οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και κέρδισε:

 • ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
 • 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
 • ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
 • ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
 • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
 • ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ
 • 2 ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΟ


ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας είναι ο παλιός παίκτης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ και της Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος κατέχει τα διπλώματα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Προπονητική και το δίπλωμα UEFA C της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Κατά την προπέρσινη περίοδο η ακαδημία μας είχε την τιμή μέσω των δοκιμαστικών αξιολόγησης που διεξάγει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, να έχει 2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιλέχθηκαν ανάμέσα στους 30 καλύτερους ανάμεσα από 6000 παιδιά και παρακολουθούνται στενά από τους σκαουτερ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

 

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΕΣΩ GOOGLE EARTH ME ENA ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Το γήπεδο μας βρίσκεταιi βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού στο COPA MINI FOOTBALL που βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 50 στη συνοικία Άγιου Ιωάννη, απέναντι από το σωματείο ΠΡΟΟΔΟΣ.

PANATHINAIKOS JUNIOR CLUB ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-5 ΕΤΩΝ

Οι προπονήσεις διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και με χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας (εγκεκριμένο από την UEFA) του COPA MINI FOOTBALL που βρίσκεται στην περιοχή Αγ. Ιωάννη, Αγ. Σοφίας 50. Οι προπονήσεις  διεξάγονται από τις 4 μέχρι τις 5 και περιλαμβάνουν παιγνιώδεις ασκήσεις που αποσκοπούν στην πλήρη εξοικείωση του παιδιού με τη μπάλα και την εισαγωγή του στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η ακαδημία μας με την εγγραφή προσφέρει δυο στολές ποδοσφαίρου σε κάθε παιδί ενώ παίρνει και κάρτα μέλους με την οποία όλη η οικογένεια δικαιούται εκπτώσεις σε πολλά καταστήματα.

Σ Τ Ο Χ O I  Α Κ Α Δ Η Μ Ι Α Σ

Στόχος μας δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική κατάρτιση του παιδιού αλλά και η πολύπλευρη ανάπτυξη του μέσω παιδο-ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, όπως εκδρομές, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εναλλακτικές δραστηριότητες και άλλα. Η Ακαδημία μας μάλιστα από φέτος θα έχει τη δική της περιβαλλοντική ομάδα, αποτελούμενη από παιδιά της ακαδημίας, που θα έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και ενημέρωση των παιδιών σε θέματα που αφορούν την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα οι στόχοι μας είναι:

• Η ποδοσφαιρική ανάπτυξη των παιδιών

• Η αρμονική σωματική ανάπτυξη των παιδιών

• Η καλλιέργεια αθλητών με υποδειγματικό χαρακτήρα

• Η προώθηση των ιδανικών του δίκαιου παιχνιδιού και της ευγενούς άμιλλας

• Η αναγνώριση των ταλέντων και η προώθηση τους στις επίσημες ομάδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

• Η ψυχοσωματική υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

• Η ψυχαγωγία των παιδιών μέσω του ποδοσφαίρου και άλλων ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟ SANTA MARINA RETREAT

• Συμμετοχή των παιδιών στα πρωταθλήματα GRASROOTS της Κ.Ο.Π. και στο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών LEMESOS CHALLENGE CUP (πρωτάθλημα επαρχίας Λεμεσού)

• Συμμετοχή σε εργομετρικά δοκιμαστικά των σκαουτερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με προοπτική την επιλογή ταλέντων για τις επίσημες ακαδημίες της Παιανίας.

• Συμμετοχή των παιδιών στις ομάδες επίλεκτων που αντιπροσωπεύουν τις ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της Κύπρου σε τοπικά, Πανελλήνια και διεθνή τουρνουά.

• Συμμετοχή όλων των παιδιών σε Πανελλήνιο Τουρνουά στην Αθήνα

• Συμμετοχή σε τοπικά τουρνουά και στα τουρνουά των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

• Συμμετοχή στην ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στην άμμο.

• Συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως εκδρομές, γιορτές, καλλιτεχνικά εργαστήρια κ.α.

• Σε ποδοσφαιρικό summer camp που διοργανώνει η ακαδημία μας.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Τα παιδιά της ακαδημίας συμμετέχουν τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο στην καλοκαιρινή σχολή ποδοσφαίρου στην άμμο. Το ποδόσφαιρο άμμου προσφέρει στα παιδιά διασκέδαση και ψυχαγωγία ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν τις μυϊκές ομάδες του σώματος τους και κυρίως των ποδιών. Το ποδόσφαιρο άμμου είναι το πιο κατάλληλο άθλημα κατά τη μεταβατική ποδοσφαιρική περίοδο, την περίοδο δηλαδή που σταματούν οι προπονήσεις. Αυτό βοηθά τους αθλητές να συντηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση έτσι ώστε η περίοδος προετοιμασίας και έναρξης των προπονήσεων να τους βρει πανέτοιμους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η Ακαδημία μας θέλοντας να πετύχει το καλύτερο για τα παιδιά σας έχει δημιουργήσει σύνδεσμο γονέων ο οποίος θα συνεδριάζει ανά τακτά διαστήματα για θέματα που αφορούν την ακαδημία όπως αντιμετώπιση προβλημάτων, δημιουργία ειδικών εκδηλώσεων κλπ. Παρακαλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της ακαδημίας .

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Παρακαλούνται όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν στην περιβαλλοντική μας ομάδα να το δηλώσουν στον υπεύθυνο της ακαδημίας ή τον προπονητή τους. Η περιβαλλοντική μας ομάδα θα διοργανώνει εκδηλώσεις με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση όλων.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η Ακαδημία μας ως επίσημο χορηγό ιστοσελίδα www.allaboutsoccer.net από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορούν το ποδόσφαιρο και την ακαδημία μας.

 ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Η Ακαδημία μας μέσω ειδικών σεμιναρίων και διαλέξεων ενημερώνει τα παιδιά για τα θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας καθώς και για την προώθηση των ιδανικών του  FAIR PLAY. Επίσης κάθε χρόνο διεξάγει τουρνουά ποδοσφαίρου με κεντρικό σύνθημα ¨ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ¨.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΣΤΟ COPA MINI FOOTBALL – ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 50-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99124919  info site: www.allaboutsoccer.net

Έλα και ‘συ στην πράσινη οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΟ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia PAFIA-FC
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN THOI
 CHAMPIONS APOLLON-LADIES
 aeammochostou Agia-Napa-Ladies-F.C
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR BLUERACOONFM
 eradiocy SOUNDCLOUD