Εβδομάδα δραστηριοτήτων για τους Kids Soccer School Panathinaikos

Εβδομάδα δραστηριοτήτων για τους Kids Soccer School Panathinaikos

Πλούσια ψυχαγωγική και ποδοσφαιρική γεύση είχαν οι δραστηριότητες της ακαδημίας του Παναθηναϊκού από τις ελεύθερες περιοχές Αμμοχώστου. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πέντε παιδιά της ακαδημίας, Ο Γιώργος Γεωργίου, ο Σίμος Γεωργίου ,ο Αλέξανδρος  Σιαντάνης και ο Σταύρος Πίτσιλλος συνοδευόμενα από τον υπεύθυνο της ακαδημίας Κύπρο Πίτσιλλο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ 0-1 και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο παίκτη όλων των πιτσιρικάδων Ατόρνο του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιώργος Γεωργίου, ο Σίμος Γεωργίου ,ο Αλέξανδρος  Σιαντάνης και ο Σταύρος Πίτσιλλος είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους παίκτη Ατόρνο του ΑΠΟΕΛ

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου πέραν των 50 παιδιών της ακαδημίας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους παρακολούθησαν αγώνες πίστας αυτοκινήτων DRIFT στο ACHNA SPEEDWAY και έζησαν μια πανέμορφη εμπειρία συνοδευόμενη από ταχύτητα και δράση.

Πέρα των 50 παιδιών της ακαδημίας έζησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο ACHNA SPEEDWAY

Πέραν των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων οι KIDS SOCCER SCHOOL PANATHINAIKOS μετρούν αντίστροφα ως την έναρξη των πρωταθλημάτων grassroots της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και το αγωνιστικό μενού για τους KIDS SOCCER SCHOOL περιλαμβάνει για την πρώτη αγωνιστική αναμετρήσεις με την ακαδημία του Αχυρώνα Λιοπετρίου στις ηλικίες 2000 και 2003 και με την Αναγέννηση Δερύνειας στις ηλικίες 2002.

Οι προπονητές της ακαδημίας KIDS SOCCER SCHOOL PANATHINAIKOS  Αντρέας Κάτζιης, Κύπρος Πίτσιλλος και Κυριάκος Σπύρου δε δίνουν σημμασία μόνο στο ποδοσφαιρικό κομάτι αλλά και στη ψυχαγωγία των παιδιών.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  THOI
 chrysomilia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 AC_Omonia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM
 eradioGR  eradiocy