Ντέρμπυ αιωνίων σε Λάρνακα και Λεμεσό

Ντέρμπυ αιωνίων σε Λάρνακα και Λεμεσό

Ντέρμπυ αιωνίων είχαμε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου σε Λάρνακα και Λεμεσό μεταξύ των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Στη Λάρνακα η Σχολή Ποδοσφαίρου των KIDS SOCCER SCHOOL PANATHINAIKOS επικράτησε με 2-3 του αιώνιου αντιπάλου στις ηλικίες 2003 μέσα στα πλαίσια του πρωταθλήματος grassroots της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με διαρκή διακύμανση του σκορ και τους πράσινους να παίρνουν στο τέλος δίκαια τη νίκη μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες και 4 συνολικά δοκάρια! Η ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ των Αβραάμ Ψαρά και Αντρέα Γιάγκου οι οποίοι είχαν αντίστοιχα σημαδέψει από μια φορά τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι πράσινοι σαφώς καλύτεροι συνέχισαν να πιέζουν τον Ολυμπιακό σημαδεύοντας άλλες δυο φορές τα δοκάρια με τον Μιχάλη Μιχαήλ και τον Κωνσταντίνο Παπούϊ. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 αλλά οι πράσινοι ανταπέδωσαν με τον Κωνσταντίνο Παπούϊ πετυχαίνοντας το 3-1. Η μείωση του σκορ από τον Ολυμπιακό ήρθε στο τελευταίο λεπτό. Με τη νίκη τους οι KIDS SOCCER SCHOOL PANATHINAIKOS ξεπέρασαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς στη σχετική βαθμολογία και αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση με 18 βαθμούς έναντι 15 του τρίτου Ολυμπιακού.

KIDS SOCCER SCHOOL PANATHINAIKOS ΗΛΙΚΙΕΣ 2003

 KIDS SOCCER SCHOOL PANATHINAIKOS ΗΛΙΚΙΕΣ 2003

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-KIDS SOCCER SCHOOL PANATHINAIKOS 2-3

Ντέρμπυ αιωνίων είχαμε και στη Λεμεσό στiς εγκαταστάσεις του Webley στον Ύψωνα μεταξύ των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου τα παιδιά και των δυο ομάδων διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και το fair play στις ηλικίες 2005-2006. Οι πράσινοι κατάφεραν και έφυγαν με τους τρείς βαθμούς της νίκης από την έδρα του Ολυμπιακού και συνέχισαν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα CHALLENGE το οποίο κρατά καλά από τις 8 Δεκεμβρίου.

 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (1)

Οι ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όπως παρατάχθηκαν με τον Ολυμπιακό.

Όρθιοι από αριστερά:Στυλιανός Γεωργίου, Κωνσταντίνος Σάββα, Ανδρέας Λοϊζου, Χρήστος Λαμπούρης, Χαράλαμπος Καττάμης, Ανδρέας Χαραλάμπους. Καθιστοί από αριστερά: Ανδρέας Νικολάου, Φειδίας Λεμονιάτης, Μάρκος Μαρίνος Χρυσάνθου, Ανδρέας Τράντας.

 

 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (4)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  AC_Omonia
 chrysomilia  THOI
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradioGR