Τετάρτη 21 Αυγούστου οι κλήρωσεις των Προαιρετικών Πρωταθλημάτων Παίδων U17, U15 και U13 της Κ.Ο.Π.

Τετάρτη 21 Αυγούστου οι κλήρωσεις των Προαιρετικών Πρωταθλημάτων Παίδων U17, U15 και U13 της Κ.Ο.Π.

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι οι κλήρωσεις των Προαιρετικών Πρωταθλημάτων Παίδων Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Κατηγορίας U-17, U-15 και U-13 αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΚΟΠ την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013. Το πρόγραμμα των κληρώσεων:

10:00 Κλήρωση Προαιρετικού Πρωταθλήματος U-17.

11:00 Κλήρωση Προαιρετικού Πρωταθλήματος U-15.

12:00 Κλήρωση Προαιρετικού Πρωταθλήματος U-13.

Όλα τα πιο πάνω Πρωταθλήματα θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Μετά το τέλος των Προαιρετικών Πρωταθλημάτων, θα ακολουθήσουν τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων Elite και Premier.

Αλλαγές στα πρωταθλήματα U17

Από την επόμενη περίοδο η πορεία των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα Παίδων U-17 Α’ και Β’ Κατηγορίας θα καθορίζεται αποκλειστικά από τα δικά τους αποτελέσματα και όχι από την πορεία των ομάδων ανδρών. Όπως έχει ανακοινωθεί και περιγράφεται αναλυτικά και στην εγκύκλιο που έχει αποστείλει η ΚΟΠ προς τα Σωματεία της, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα διοργανωθούν υποχρεωτικά Πρωταθλήματα Παίδων U-17 στην Α’ και Β’ Κατηγορία και Προαιρετικό Πρωτάθλημα U-17 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα των ομάδων ανδρών, ενώ για τις δεκαέξι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας θα γίνει κλήρωση και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους. Κλήρωση επίσης θα γίνει και για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U-17 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας. Ανάλογα με τις συμμετοχές των ομάδων, θα καθοριστεί και η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014, θα διαβαθμιστούν από το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας οι τέσσερεις τελευταίες ομάδες και τις αντίστοιχες θέσεις θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-4 της κατάταξης του Πρωταθλήματος Παίδων U-17 Β’ Κατηγορίας. Από το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Παίδων θα διαβαθμιστούν οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης και θα ανέβουν οι τρεις ομάδες που θα ανέβουν από το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα Πρωταθλήματα Παίδων U-17 Α’ και Β’ Κατηγορίας θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 14 -15 Σεπτεμβρίου.

 ΠΗΓΗ: www.cfa.com.cy

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia  chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 APOLLON-LADIES  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  CHAMPIONS
 aeammochostou  apollonlympion
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM
 eradiocy  eradioGR