Σχολές Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς: Ταξίδι προς την Υπέρβαση!

Σχολές Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς: Ταξίδι προς την Υπέρβαση!

Αξέχαστες εμπειρίες έζησαν παιδιά και γονείς της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, ανά το παγκύπριο, στην Ελλάδα. Στο ταξίδι συμμετείχαν 27 επίλεκτα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 και 2003, από όλες τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο. Στο ταξίδι συμμετείχαν ακόμη αρκετοί γονείς και συγγενείς των παιδιών, 4 προπονητές, 4 συνοδοί και 1 Γενικός Έφορος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται ενάντια σε ταλέντα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα, οι μικροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν 2 παιχνίδια ανά ηλικία. Στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκαν ενάντια στα καλύτερα ταλέντα του Ολυμπιακού Πειραιώς της Ελλάδας στις ηλικίες 2002 και 2003 και στο δεύτερο παιχνίδι έπαιξαν εναντίον ομάδων ηλικίας 2001-2002 και 2003-2004, που προέρχονται από τη μεγαλύτερη Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Αθήνα.

Τα παιχνίδια παρακολούθησαν ανιχνευτές ταλέντων του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και ο υπεύθυνος scouting Γιώργος Αμανατίδης. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά τα παιδιά της Κύπρου έδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα Ελληνόπουλα, αφού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων αντιμετώπισαν στα ίσα τις Ελληνικές ομάδες.

Με το πέρας των αγώνων ο Γιώργος Αμανατίδης συγχάρηκε τους Κύπριους προπονητές για το έργο που επιτελούν στην Κύπρο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα κάποια παιδιά από την Κύπρο θα κάνουν την υπέρβαση και θα πάνε μόνιμα στο Ρέντη για να εκπληρώσουν το όνειρο τους και να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο κ. Αμανατίδης σημείωσε κάποια ονόματα τα οποία θα παρακολουθεί ανελλιπώς και την κατάλληλη στιγμή θα δώσει την εντολή για μόνιμη πλέον μετάβαση στην Ελλάδα και στο Ρέντη.

Γενικά, μέσα από το ταξίδι αυτό γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς, τόσο αγωνιστικά όσο και από άποψης οργάνωσης και εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα, η αποστολή φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, επισκέφθηκε τις επίσημες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το μουσείο και την μπουτίκ του Ολυμπιακού.

Η αποστολή είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο στάδιο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1. Έξι από τα παιδιά της αποστολής είχαν την ευκαιρία να μπουν μέσα στο γήπεδο αφού, όπως ήταν προγραμματισμένο, τα παιδιά μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο χέρι-χέρι με τους παίκτες.

Μέσα από το ταξίδι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς ανά το παγκύπριο. Οι Σχολές του Ολυμπιακού είναι πλέον ένα πραγματικό φυτώριο ταλέντων. Οι Σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι η νέα μεγάλη δύναμη στο χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 CHAMPIONS  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 THOI  AC_Omonia
 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 SOUNDCLOUD  eradiocy