Categorized | BEACH SOCCER

PASP OPAP BEACH SOCCER 2014 Κλήρωση Αγώνων Ακαδημιών

PASP OPAP BEACH SOCCER 2014 Κλήρωση Αγώνων Ακαδημιών

Έγινε την Τρίτη (10/06) στις 11:00 στο Buono Café Lounge Bar η δημοσιογραφική διάσκεψη για το PASP BEACH SOCCER 2014 που περιελάμβανε και την κλήρωση των αγώνων των ακαδημιών και των ομάδων παλαιμάχων. Εκλεκτός καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο γνωστός σε όλους από την ποδοσφαιρική και προπονητική του πλέον καριέρα Τιμούρ Κετσπάγια ο ο ποίος τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών κ. Σπύρο Νεοφυτίδη. Ακολούθησε η κλήρωση των αγώνων των ακαδημιών η οποία ανέδειξε τα εξής ζευγάρια:

09:00-09:30 CALCOMANIA – CHAMPIONS ΤΗΕ SOCCER ACADEMY
09:40-10:10 ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ – Α.Π.Ε. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
10:20-10:50 Ε.Ν.ΥΨΩΝΑ – CAMPUS SPORTIVO
11:00-11:30 ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν.ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
11:40-12:10 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ
12:20-12:50 ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – BARCELONA

Στη συνέντευξη Τύπου, προηγήθηκε η ομιλία του Πρόεδρου του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρου Νεοφυτίδη. Εξήγησε ότι το τουρνουά έχει καταστεί θεσμός (5η συνεχόμενη χρονιά) και πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες ο Σύνδεσμος το θεωρούσε υποχρέωσή του να το διοργανώσει. «Σε τέτοιες δύσκολες μέρες που περνούμε χρειάζονται τέτοιες ευχάριστες στιγμές. Το ποδόσφαιρο είναι και πολιτισμός και χαρά για μεγάλους και μικρούς» είπε μεταξύ άλλων, πριν αναφερθεί στις καινοτομίες του τουρνουά και να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της όλης εκδήλωσης.

Ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Βάσος Τσαγγαράς, βρήκε έναν… ευφάνταστο τρόπο για να μιλήσει για τη διοργάνωση και την επιτυχημένη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον ΠΑ.Σ.Π.: «Οι γάμοι δοκιμάζονται στα πρώτα επτά χρόνια. Αν ένας γάμος αντέξει στα επτά χρόνια συμβίωσης, τότε πολύ δύσκολα επέρχεται το διαζύγιο. Ο γάμος ΑΝΤ1 και ΠΑΣΠ είναι στον όγδοο χρόνο Άρα αυτό και μόνο σημαίνει ότι ο γάμος θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Θα δούμε και την τεκνοποίηση στο μέλλον». Ακολούθως εγγυήθηκε την επιτυχία της διοργάνωσης από… τηλεοπτικής πλευράς: «Ο ΑΝΤ1 εγγυάται προς τον ΠΑ.Σ.Π. να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τελικό. Θα επιστρατεύσουμε το συνεργείο που αναλαμβάνει κάλυψη τνω κανονικών ποδοσφαιρικών αγώνων και εγγυόμαστε ότι θα έχουμε άρτι ακάλυψη που θα ικανοποιήσει τους τηλεθεατές». Ο Μιχάλης Μιχαήλ εκ μέρους του Μέγα χορηγού Holland&Barrett, που είναι συνεχώς στο πλευρό του ΠΑ.Σ.Π. ανέφερε: «Θα συνεχιστεί για χρόνια το τουρνουά Beach Soccer αν κρίνω από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι. Τα καταστήματα πάντα είναι στο πλευρό του Συνδέσμου. Καλή επιτυχία στο τουρνουά».

Με την παρουσία τους τίμησαν τον ΠΑ.Σ.Π. και κάποιοι από τους βασικούς υποστηρικτές: Η κ. Έλενα Κωνσταντίνου Ριρή Υποδιευθύντρια Τμήματος Προβολής & Δημοσίων Σχέσεων της ALPHA BANK, η κ. Λυσώ Πάπουτσου Κωνσταντή, Sales Manager της RESPECT MED SERVICES (Χορηγού του Beach Soccer 2014) και ο Andrew Savvides Διευθυντής του FX Careers training school Sales Manager.

BINTEO:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΗΓΗ: www.pasp.org.cy

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 AC_Omonia  chrysomilia
 THOI  CHAMPIONS
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradiocy  eradioGR