Λεμεσός: Δυναμικό ξεκίνημα της ακαδημίας του ΠΑNΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Γερμασόγεια

Λεμεσός: Δυναμικό ξεκίνημα της ακαδημίας του ΠΑNΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Γερμασόγεια

Πέραν των 200 ατόμων παρευρέθηκαν στη γιορτή της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Γερμασόγεια στη Λεμεσό, η οποία με αυτό τον τρόπο ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά για την υποστήριξη τους. Ποδόσφαιρο, παραδοσιακά εδέσματα και ενημέρωση για τη νέα περίοδο περιελάμβανε το μενού ενώ έγιναν και οι πρώτες εγγραφές για τη νέα περίοδο με 60 παιδιά να έχουν δηλώσει από τώρα ότι από τη νέα περίοδο θα φορούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Τη γιορτή διοργάνωσε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ σημαίνοντας τη λήξη της περιόδου 2012-2013 και ταυτόχρονα την έναρξη των εγγραφών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να υπενθυμίσουμε ότι η ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προήλθε από τη συνένωση των Πράσινων Ακαδημιών που φέτος έκλεισαν 5 χρόνια λειτουργίας και του ιστορικού σωματείου της Αναγέννησης Γερμασόγειας.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΚΙΑ

Η επισημοποίηση της συνεργασίας είχε μάλιστα ανακοινωθεί από τον Μάιο στην παρουσία του προέδρου των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ κ. Γιώργου Καπουράνη όπου ο Πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Χριστάκης Κιτρομιλίδης και ο Διευθυντής των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ κ. Τηλέμαχος Αθανασίου έδωσαν τα χέρια συμφωνώντας στη συνένωση των ακαδημιών τους με σκοπό τη δημιουργία μιας ενιαίας πράσινης ακαδημίας. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Αναγέννησης Γερμασόγειας που διαθέτει καφετέρια, αποδυτήρια, W.C., αίθουσα εκδηλώσεων και γήπεδο μπάσκετ.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Η Ακαδημία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Αναγέννησης Γερμασόγειας επίσημο μέλος των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αναγγέλλει την έναρξη εγγραφών για την περίοδο 2014-2015. Η Ακαδημία μας κάνει εγγραφές για παιδιά 4-15 ετών ενώ λειτουργεί και το πρωτοποριακό PANATHINAIKOS JUNIOR CLUB για παιδιά 4-5 ετών.

Η εγγραφή κοστίζει 30 ευρώ και με την εγγραφή τους τα παιδιά παίρνουν ένα σετ προπόνησης adidas ενώ εγγράφονται ταυτόχρονα μέλη στο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ αποκτώντας την κάρτα μέλους του ΠΑ.Σ.Π. με εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 97 667570 και 99 124919.

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2014-2015

ΗΛΙΚΙΕΣ: 2002, 2003, 2004 ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5:00-6:00 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΗΛΙΚΙΕΣ: 2005, 2006, 2007, 2008 ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-5:00 ΣΑΒΒΑΤΟ
JUNIOR CLUB: 2009, 2010 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 3-4 ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 30 ΕΥΡΩ/ΤΟ ΜΗΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Αναγέννησης Γερμασόγειας που διαθέτει καφετέρια, αποδυτήρια, W.C., αίθουσα εκδηλώσεων και γήπεδο μπάσκετ.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Στόχος μας δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική κατάρτιση του παιδιού αλλά και η πολύπλευρη ανάπτυξη του μέσω παιδο-ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, όπως εκδρομές, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εναλλακτικές δραστηριότητες και άλλα.

Η Ακαδημία μας μάλιστα από φέτος θα έχει τη δική της περιβαλλοντική ομάδα, αποτελούμενη από παιδιά της ακαδημίας, που θα έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και ενημέρωση των παιδιών σε θέματα που αφορούν την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα οι στόχοι μας είναι:
• Η ποδοσφαιρική ανάπτυξη των παιδιών
• Η αρμονική σωματική ανάπτυξη των παιδιών
• Η καλλιέργεια αθλητών με υποδειγματικό χαρακτήρα
• Η προώθηση των ιδανικών του δίκαιου παιχνιδιού και της ευγενούς άμιλλας
• Η αναγνώριση των ταλέντων και η προώθηση τους στις επίσημες ομάδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
• Η ψυχοσωματική υγιή ανάπτυξη των παιδιών.
• Η ψυχαγωγία των παιδιών μέσω του ποδοσφαίρου και άλλων ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

• Συμμετοχή των παιδιών σε τοπικά πρωταθλήματα.
• Συμμετοχή των παιδιών σε τοπικά, Πανελλήνια και διεθνή τουρνουά.
• Συμμετοχή ομάδων στο GREEN YOUTH CUP του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε ένα από τα Διεθνή Ετήσια Τουρνουά που διεξάγονται σε Λουτράκι και Κατερίνη.
• Συμμετοχή σε τοπικά τουρνουά και στα τουρνουά των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.
• Συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως εκδρομές, γιορτές, καλλιτεχνικά εργαστήρια κ.α.
• Σε αθλητικό summer school σε καμπ τεχνικής που διοργανώνει η ακαδημία μας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Η Ακαδημία μας θέλοντας να πετύχει το καλύτερο για τα παιδιά σας έχει δημιουργήσει σύνδεσμο γονέων ο οποίος θα συνεδριάζει ανά τακτά διαστήματα για θέματα που αφορούν την ακαδημία όπως αντιμετώπιση προβλημάτων, δημιουργία ειδικών εκδηλώσεων κλπ. Παρακαλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της ακαδημίας .

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Η Ακαδημία μας μέσω ειδικών σεμιναρίων και διαλέξεων ενημερώνει τα παιδιά για τα θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας καθώς και για την προώθηση των ιδανικών του FAIR PLAY.

Συμμετέχουν επίσης σε σεμινάρια διατροφής και άλλων θεμάτων συνυφασμένων του αθλητισμού.


PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τις Η.Π.Α. και άλλες χώρες και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Αποστολή των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού. Πρόεδρος των Σχολών είναι ο παλιός άσσος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Γιώργος Καπουράνης ο οποίος επισκέπτεται κάθε χρόνο τις ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε όλη την Κύπρο.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 CHAMPIONS  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 AC_Omonia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 THOI  PAFIA-FC
 chrysomilia  APOLLON-LADIES
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD