Συνέντευξη Δημήτρη Δημητρίου σχετικά με τη συνεργασία CHAMPIONS-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Συνέντευξη Δημήτρη Δημητρίου σχετικά με τη συνεργασία CHAMPIONS-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο πρώτο site ακαδημιών της Κύπρου κ. Δημήτρης Δημητρίου, Διευθυντής της ακαδημίας  CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της συνεργασίας της ακαδημίας των πρωταθλητών με το ιστορικό σωματείο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

1} Κύριε Δημητρίου μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για την ακαδημία σας ;

Η Ακαδημία μας ιδρύθηκε το 2003 με στόχο την σωστή άθληση των παιδιών , την εκμάθηση του ποδοσφαίρου αλλά και την κοινωνική επιμόρφωση των παιδιών.Η Ακαδημία μας εδρεύει στον Δήμο Ύψωνα Λεμεσού και για τις ανάγκες των ομάδων της χρησιμοποιούνται τα τρία (3) ιδιόκτητα γήπεδα μας με φυσικό χόρτο. Στην Ακαδημία αθλούνται γύρω στα 200 παιδιά ηλικίας από 5 -17 ετών καθώς επίσης και κορίτσια τα οποία αποτελούν την ομάδα νεανίδων .Η Ακαδημία έχει αρκετές επιτυχίες σε τοπικό επίπεδο ( Επαρχία Λεμεσού ) αλλά και Παγκύπρια όπου μετρούμε μεγάλες επιτυχίες. Επιστέγασμα των πιο πάνω επιτυχιών είναι η φετινή αντιπροσώπευση από μέρους μας του παιδικού ποδοσφαίρου της Κύπρου σε διεθνές τουρνουά στην Θεσσαλονίκη με όλα τα έξοδα καλυμμένα από την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου .Στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν τα παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας που γεννήθηκαν το 2003 οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια αναδεικνύονται πρωταθλητές Κύπρου .Η Ακαδημία μας διατηρεί στενές επαφές με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και παιδιά μας ήδη παρακολουθούνται από αυτούς.

2) Όπως έχει δημοσιευθεί στον τύπο τις τελευταίες μέρες έχετε ενταχθεί στο δίκτυο Ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών. Πώς έγινε η πρόταση αυτή σε σας ;

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που δεχτήκαμε την πρόταση των ανθρώπων του δικτύου Ακαδημιών του Αστεριού για να καταστούμε συνεργαζόμενη Ακαδημία .Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια με την συνδρομή του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Γεώργιου Σπανού συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης συμμετέχοντας κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά κύπελλα.Εγώ προσωπικά είχα την τύχη να ζήσω από κοντά την εμπειρία της Ακαδημίας του Ατρόμητου όταν πέρυσι μετά από πρόσκληση του Επικεφαλή του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΛΗ ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της δημιουργίας Σχολών ποδοσφαίρου του Ατρόμητου σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο , ακολούθησα την αποστολή της Ακαδημίας του Ατρόμητου σε διεθνές τουρνουά στην Νάουσα όπου διαπίστωσα ιδίοις ώμοσα τη σοβαρότητα αλλά και τον επαγγελματισμό που διακατέχει το οικοδόμημα της Ακαδημίας του Ατρόμητου. Λαμβάνοντας υπόψιν τα πιο πάνω και σε συνδυασμό με την φερεγγυότητα του προέδρου κ. Σπανού και την υγεία που εκπέμπει ο Ατρόμητος κάτω από την προεδρία του και την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των αξιόλογων συνεργατών του θα ήταν αδύνατο να αρνηθούμε την πρόταση για συμμετοχή μας ως μία εκ των πρώτων συνεργαζομένων Ακαδημιών στο Δίκτυο του Ατρόμητου .
Η Ακαδημία μας είναι η ακαδημία που θα καλύπτει το νησί μας .

3) Τι προσδοκεί η Ακαδημία σας από αυτή την συνεργασία ;

Είναι ανά το πανελλήνιο γνωστό ότι ο φίλος κ. Αποστόλου και οι συνεργάτες του οργώνουν την Ελλάδα ανιχνεύοντας ταλέντα τα οποία και εντάσσουν στην ομάδα του Ατρόμητου με αποκορύφωμα το φετινό καλοκαίρι όπου ένας δεκαεξάχρονος και ένας δεκαοχτάχρονος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Εμείς σαν Ακαδημία ευελπιστούμε ότι από την συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ τα παιδιά μας θα βελτιωθούν σε όλους τους τομείς . Συνεργαζόμενοι με μια ΠΑΕ όπου ο Πρόεδρός της κ. Σπανός είναι γνωστός για την αγάπη του για τα παιδιά το prestige της Ακαδημίας μας θα ανέβει κατά πολύ.  Είναι ανά το Παγκύπριο γνωστές οι επιτυχίες της Ακαδημίας μας και νομίζω ότι έφτασε ο καιρός κάποια από τα παιδιά μας τα οποία διακρίνονται αγωνιζόμενοι στον τόπο μας να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι με αυτή την συνεργασία αυτά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στις αγωνιστικές ομάδες του Ατρόμητου και πιστέψτε με ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΛΗ ο οποίος εκπόνησε τον όλο σχεδιασμό του Ατρόμητος SOCCER SCHOOLS , την αναπληρώτρια διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ. ΚΑΤΙΑ ΚΟΞΕΝΟΓΛΟΥ και τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ για την τιμή που μας έκαναν να μας προτείνουν να ενταχθούμε στο Δίκτυο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ. ΣΠΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ για την τιμή που μας έκανε να μας αποδεχθεί ως μέλος της οικογένειας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. Από την μεριά μας εμείς διαβεβαιώσαμε τον κ. Πρόεδρο ότι θα είμαστε άξιοι πρεσβευτές του Ατρόμητου στην Κύπρο μας.

4) Πότε θα ξεκινήσει να υλοποιείτε αυτή η συνεργασία ;

Ήδη κάποια παιδιά έχουν σκαναριστεί από τα μάτια του κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και πολύ σύντομα θα κληθούν στην Αθήνα. Τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται η κάθοδος στην Κύπρο του Τεχνικού Επιτελείου που έχει υπό την ευθύνη του το όλο project του δικτύου των Σχολών . Το Τεχνικό Επιτελείο εκτός από τον κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ο οποίος είναι ο επικεφαλής θα απαρτίζεται από τους :
ΜΠΕΚΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΑΡΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ U 17  ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΣΕΡΠΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
Η διήμερη επίσκεψη θα περιλαμβάνει σεμινάρια προπονητών , εργομετρικές εξετάσεις και αξιολόγηση των παιδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Cyprus Academies  για την ευκαιρία που μας δίνει να προβάλλουμε αυτή την συνεργασία μας αλλά και την Ακαδημία μας διαχρονικά.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

Οι CHAMPIONS στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  chrysomilia
 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 PAFIA-FC  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 aeammochostou  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradiocy
 eradioGR  SOUNDCLOUD