Δύο ταλέντα από την Κύπρο στην επίσημη ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Δύο ταλέντα από την Κύπρο στην επίσημη ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Το ποδοσφαιρικό τους όνειρο ζουν οι νεαροί Μιχάλης Χριστοδούλου και Ντανιέλος Παρούτης οι οποίοι προστέθηκαν στο ρόστερ των αγωνιστικών τμημάτων των ομάδων Κ14 και Κ15 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Τα δύο νεαρά ταλέντα προέρχονται από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΝΙΚΚΙ στη Λεμεσό Διευθυντής της οποίας είναι ο παλιός Κύπριος ποδοσφαιριστής Νίκκι Παπαβασιλείου. Οι δυο νεαροί είχαν μπει από καιρό στο μάτι των πρασίνων και συμμετείχαν σε προπονήσεις τόσο στην Παιανία όσο και στις νέες εγκαταστάσεις της ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ο Μιχάλης Χριστοδούλου είναι γεννημένος το 2000 και ο Ντανιέλος Παρούτης το 2001. Η Ακαδημία ΝΙΚΚΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση η οποία λέει αναλυτικά:
«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι δύο παιδιά της ακαδημίας μας, ο Μιχαλάκης Χριστοδούλου του 2000 και ο Ντανιέλλος Παρούτης, του 2001 μεταβαίνουν στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και από αύριο γίνονται και επίσημα μέλη της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Τα δύο παιδιά εδώ και τρία χρόνια είχαν μπει στο σύστημα παρακολούθησης της Αθηναϊκής ομάδας και συμμετείχαν σε πολλά τουρνουά με μεγάλη επιτυχία. Στην τελευταία τους επίσκεψη είχαν παρακολουθηθεί και βαθμολογηθεί απ’ όλους τους scoutters αλλά και όλους τους προπονητές του Παναθηναϊκού οι οποίοι ομόφωνα εισηγήθηκαν την απόκτηση τους.
Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά των παιδιών αλλά και η σωστή και μεθοδική δουλειά από τους προπονητές της ακαδημίας μας, έδωσαν στα παιδιά την ευκαιρία του Παναθηναϊκού, αλλά και την δυνατότητα να πάνε πιο πέρα. Η ακαδημία μας εύχεται ότι καλύτερο στους Ντανιέλλο και Μιχάλη, αλλά θα πρέπει να εκφράσουμε πολλές ευχαριστίες στους γονείς τους για την προσπάθεια, την υπομονή αλλά και την πίστη τους σε εμάς από την αρχή μέχρι τώρα. Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους νέους συνεργάτες μας που χάρη και σε αυτούς το όνειρο των παιδιών έγινε πραγματικότητα».

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  PAFIA-FC
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 APOLLON-LADIES  chrysomilia
 AC_Omonia  CHAMPIONS
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradiocy  eradioGR