Δημοσιογραφική Διάσκεψη Champions & Ατρόμητου Αθηνών στις 17 Οκτωβρίου

Δημοσιογραφική Διάσκεψη Champions & Ατρόμητου Αθηνών στις 17 Οκτωβρίου

Δημοσιογραφική διάσκεψη διοργανώνει η CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY την προσεχή Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο ATLANTICA OASIS στη Λεμεσό με αφορμή την κάθοδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στην Κύπρο. Παρόν στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Απόστολος Αποστόλου Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ατρόμητου και ο Διευθυντής της Ακαδημίας CHAMPIONS κ. Δημήτρης Δημητρίου. Στη διάσκεψη θα ανακοινωθεί η επίσημη συνεργασία των δυο πλευρών ενώ θα αναληθούν οι στόχοι και τα πλάνα της ιστορικής αυτής συνεργασίας. Θα ακολουθήσει γεύμα προς όλους τους αθλητικούς συντάκτες.

Απόστολος Αποστόλου και Δημήτρης Δημητρίου θα επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους και στα Κυπριακά Μ.Μ.Ε.

Άφιξη των υπευθύνων του Ατρόμητου στις 16 Οκτωβρίου

Στις 16 Οκτωβρίου αναμένεται να πατήσει το πόδι της στην Κύπρο η αντιπροσωπεία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ η οποία θα παραμείνει στο νησί μας για λίγες μέρες προκειμένου να πάρει μια γεύση από την ακαδημία των πρωταθλητών η οποία εντάχθηκε στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ατρόμητου φέτος το καλοκαίρι. Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους κ. Απόστολο Αποστόλου, Υπεύθυνος τμήματος scouting στην Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και στις Σχολές Ποδοσφαίρου, τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του δικτύου των Σχολών και τον κ. Αθανάσιο Σερπάνο, προπονητής ποδοσφαίρου και τεχνικής. Η αντιπροσωπεία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ θα επισκεφθεί το αθλητικό κέντρο των πρωταθλητών το διήμερο 18-19 Οκτωβρίου για να γνωρίσει και να αξιολογήσει τα παιδιά και να τους δώσουν χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες. Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη των υπευθύνων της ομάδας του Περιστερίου η οποία επισημοποιεί και με τον πλέον επίσημο τρόπο τη συνεργασία με τους CHAMPIONS.

Το χρονικό της συνεργασίας

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των πρωταθλητών με τον Ατρόμητο Αθηνών έγινε σε μια φαντασμαγορική τελετή που έγινε στις 20 Αυγούστου στην Αθήνα. Παρόν στην εκδήλωση όπου ο Ατρόμητος Αθηνών παρουσίασε τις νέες μετεγγραφές του, τη νέα φανέλα αλλά και το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Δημήτρης Δημητρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρο Πολιτών» παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ. Γιώργου Σπανού, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ποδοσφαιριστών των ομάδων Κ17, Κ15 αλλά πολλών φιλάθλων της ομάδας. Μέσα σε φαντασμαγορικό κλίμα και καταχειροκροτούμενος από όλους ο κ. Δημητρίου παρέλαβε τη σημαία του Ατρόμητου σηματοδοτόντας έτσι την επίσημη έναρξη της συνεργασίας και την αρχή της νέας εποχής για την CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 AC_Omonia  THOI
 CHAMPIONS  chrysomilia
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 eradioGR  SOUNDCLOUD