Δείγμα επαγγελματισμού από Ατρόμητο Αθηνών και Champions the Soccer Academy

Δείγμα επαγγελματισμού από Ατρόμητο Αθηνών και Champions the Soccer Academy

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε από την Κύπρο η επίσημη αντιπροσωπεία του Ατρόμητου Αθηνών η οποία επισκέφθηκε την ακαδημία CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY στη Λεμεσό. Η Ακαδημία των πρωταθλητών θέλοντας να ευχαριστήσει το ιστορικό σωματείο του Ατρόμητου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Δείγμα επαγγελματισμού από την τριμελή αντιπροσωπεία του Ατρόμητου Αθηνών είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά, οι γονείς και οι προπονητές της Ακαδημίας των πρωταθλητών Champions the Soccer Academy το τριήμερο 16 με 19 Οκτωβρίου. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Κος Τόλης Αποστόλου, υπεύθυνος του τμήματος scouting και του Δικτύου Σχολών, ο Κ. Ευάγγελος Μπεκρής υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος και ο Κ. Θανάσης Σερπάνος , υπεύθυνος τεχνικής.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, δόθηκε Συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου παρευρεθήκαν εκπρόσωποι του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου. Οι εκπρόσωποι του τύπου εντυπωσιαστήκαν από τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του κύριου Αποστόλου σχετικά με τις απαντήσεις του που αφορούσαν το παιδικό ποδόσφαιρο. Στην διάρκεια του τριημέρου όλοι οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας περάσαν από εργομετρικό έλεγχο από τον εξαίρετο επιστήμονα και δάσκαλο Κ. Μπεκρή ενώ ο Κ. Θανάσης Σερπάνος παρέδωσε μαθήματα εξειδικευμένης τεχνικής σε όλα τα τμήματα . Επίσης στον Κο Αποστόλου δόθηκε η ευκαιρία παρακολουθώντας προπονήσεις , φιλικούς και επίσημους αγώνες να γνωρίσει και να αξιολογήσει για πρώτη φορά τα παιδιά της Ακαδημίας. Ο κύριος Αποστόλου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των νεαρών μας παιχτών δίνοντας συγχαρητήρια και συμβουλές σε όλα τα παιδιά.

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΕΡΠΑΝΟΣ

Στα εργομετρικά, όσο και στην εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής συμμετείχαν και τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας της Ακαδημίας η οποία φέτος θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο επίσημο γυναικείο πρωτάθλημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Η ακαδημία Champions the soccer Academy θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κύριους Αποστόλου, Μπεκρή και Σερπάνο για την επίσκεψη τους στην ακαδημία μας και την εξαιρετική δουλειά που έκαναν. Με αυτή τους την επίσκεψη επιβεβαιώθηκε η σωστή επιλογή της Ακαδημίας μας να συνεργαστεί με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.”

ΣΤΙΓΜΥΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη Δημήτρη Δημητρίου σχετικά με τη συνεργασία CHAMPIONS-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Οι CHAMPIONS στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  SOUNDCLOUD
 BLUERACOONFM  eradiocy