Στο μικροσκόπιο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 8 ταλέντα της ακαδημίας των Πρωταθλητών

Στο μικροσκόπιο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 8 ταλέντα της ακαδημίας των Πρωταθλητών

Οκτώ νεαρά ταλέντα της ακαδημίας των Πρωταθλητών βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα κυνηγώντας μια θέση στο όνειρο αφού περνούν από δοκιμαστικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Η αποστολή της ακαδημίας CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY συνοδεύεται από το Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Δημήτρη Δημητρίου και γίνεται μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας των CHAMPIONS με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ. Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών στα οποία συμμετείχαν επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από Ελλάδα και Κύπρο οι μικροί πρωταθλητές έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία και αναμένεται να ξαναπροσκληθούν από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ μαζί και με άλλα παιδιά τα οποία δε συμμετείχαν κατά το πρώτο δοκιμαστικό.

Την ιστορική φανέλα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ φόρεσαν τα νεαρά ταλέντα των CHAMPIONS

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του δριμύτατου ψύχους που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Αθήνα τα παιδιά υπερέβαλλαν τους εαυτούς τους υπερνικώντας όλες τις δυσκολίες και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους φανερώνοντας την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στην ακαδημία CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY.

H 8μελής αποστολή των “Πρωταθλητών”

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Δημητρίου ο Διευθυντής των πρωταθλητών δήλωσε στο cyprusacademies.com τα εξής: «Μέσα από μια πολύ σωστά δομημένη και επαγγελματική διαδικασία οι Σχολές Ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις τους την αποστολή μας με όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό υπερνικώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους καθώς και στους υπεύθυνους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για την πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά που κάνουν. Ο δρόμος Λεμεσός-Αθήνα άνοιξε και εύχομαι κι΄ άλλα ταλέντα της ακαδημίας μας να έχουν αύριο τη μοναδική αυτή ευκαιρία να δοκιμαστούν στο ιστορικό σωματείο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με την ευχή κάποια μέρα να δούμε κάποιο εξ αυτών στις επίσημες αγωνιστικές του ομάδες.»

Ο δρόμος Λεμεσός-Αθήνα άνοιξε για τους μικρούς Πρωταθλητές

Τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη αποστολή είναι οι: Αρσένιος Δημητρίου 2001, Ραφαήλ Βαχετ 2002, Κρίστιαν Δημητρίου 2001, Ανδρέας Μιχαήλ 2000, Ρομπέρτος Γεωργίου 2000, Σωτήρης Βασιλείου 2000, Ανδρέας Ανδρέου 1999 και Κωνσταντίνος Δημητρίου 1998.

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 THOI  PAFIA-FC
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  CHAMPIONS
 chrysomilia  APOLLON-LADIES
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 eradiocy  BLUERACOONFM