Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδώνας Γιόλου: Έμφαση στις Ακαδημίες

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδώνας Γιόλου: Έμφαση στις Ακαδημίες

Έμφαση στις ακαδημίες δίνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ. Ο Σύλλογος της Πάφου επιτελεί σπουδαίο έργο ψυχαγωγώντας ποδοσφαιρικά και όχι μόνο παιδιά από την περιοχή της Γιόλου και των γύρω περιοχών με σκοπό την ανάδειξη του πλούσιου ποδοσφαιρικού ταλέντου που υπάρχει στην Πάφο και ιδιαίτερα στην επαρχία. Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ έχει μεγάλη ιστορία καθώς ιδρύθηκε το 1970 με έδρα τη Γιόλου. Σήμερα οι Ακαδημίες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ αριθμούν περίπου 50 παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 15 χρονών. Στις Ακαδημίες της ομάδας εντάσσονται και παιδιά από γειτονικές κοινότητες όπως Μηλιού, Θελέτρα, Κάθηκας, Πολέμι, Ψάθι, Δρύμου, Χούλου κ.α.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ: ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στόχος του Συλλόγου είναι να διδάξει στα παιδιά την ευγενή άμιλλα , μακριά από φανατισμούς και βία. Ο Σύλλογος μάλιστα, διοργανώνει συχνά εκδρομές που έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, πάντα με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού, που πολλές φορές συνδυάζονται και με ποδοσφαιρικές συναντήσεις. Πολύ σύντομα μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία διήμερης εκδρομής καθώς και το πρόγραμμα της. Διευθυντής των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιόλου είναι ο Ευγένιος Νεοφύτου και Πρόεδρος του Συλλόγου Χρίστος Θεμιστοκλέους.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι αγωνιστικές ομάδες του Ποσειδώνα Γιόλου συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ακαδημιών Πάφου CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP όπου διακρίνονται για την αγωνιστικότητα αλλά και το ήθος τους.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΦΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Διευθυντής των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιόλους, ο εγκεκριμένος από την UEFA προπονητής των Ακαδημιών Βασίλης Νικολάου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρίστος Θεμιστοκλέους και το Επιτελείο των Ακαδημιών εύχονται σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ 2015.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΦΟΥ

INFO: 99 613436

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 THOI  PAFIA-FC
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 CHAMPIONS  chrysomilia
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradioGR