Δυναμική παρουσία του ΠΑΟ Αναγέννησης Γερμασόγειας στη γιορτή του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ

Δυναμική παρουσία του ΠΑΟ Αναγέννησης Γερμασόγειας στη γιορτή του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ

Το παρόν τους στην κοπή της βασιλόπιτας του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έδωσαν οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Αναγέννησης Γερμασόγειας την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στο οίκημα του συνδέσμου στη Λεμεσό. Την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τάσος Ευστρατίου, ο οποίος ευχήθηκε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ επιτυχίες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ευχαρίστησε τα παιδιά για τη δυναμική παρουσία τους στη γιορτή.

Την παρουσία τους στην εκδήλωση έδωσε και αντιπροσωπεία του ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Λευκωσίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Άκη Καρπασίτη και τον Λεύκιο Λιμνιώτη. Την τιμητική τους είχαν στην κοπή της βασιλόπιτας τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ τα οποία συνοδεύονταν από τον Υπεύθυνο του Συνδέσμου Γονέων της Ακαδημίας κ. Χρήστο Ιωαννίδη και τον προπονητή Άγγελο Γεωργίου.

ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα από το απόγευμα της Κυριακής όταν μαζί με την έναρξη του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ άναψαν τα κάρβουνα άρχισαν να γυρίζουν οι σούβλες.

Καθώς ο χορός των γκολ έλαβε χώρα με την φανταστική εμφάνιση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λεωφόρο το κλίμα έγινε ακόμη πιο γιορτινό με τον ύμνο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να δονεί το πράσινο οίκημα του συνδέσμου το οποίο ήταν πλημμυρισμένο από φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΦΙ ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ

Το μενού εκτός από το φαγητό και την κοπή της βασιλόπιτας περιελάμβανε και κληρώσεις πλούσιων δώρων. Τυχερός της βασιλόπιτας μάλιστα ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ Νικόλας Ρωτής.

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΩΤΗΣ

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου στην ομιλία του ευχαρίστησε την ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για την παρουσία του και δήλωσε ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στις Ακαδημίες.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Από την πλευρά του ο αντιπρόσωπος του Συνδέσμου Γονέων των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Αναγέννησης Γερμασόγειας κ. Χρήστος Ιωαννίδης ευχαρίστησε το σύνδεσμο για την πρόσκληση και τη διαρκή στήριξη και ευχήθηκε από την πλευρά του επιτυχίες τόσο για τα παιδιά των ακαδημιών όσο και για τις ομάδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΥΦΙ ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ κ.ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ

ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Γερμασόγεια απαριθμεί γύρω στα 100 παιδιά τα οποία ψυχαγωγούνται ποδοσφαιρικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ακαδημίας και συμμετέχουν ανελλιπώς σε όλες τις τοπικές και εγχώριες διοργανώσεις.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΥΦΙ ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 AC_Omonia  chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  THOI
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 SOUNDCLOUD  eradiocy