Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας των Ακαδημιών της Ανόρθωσης στη Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας των Ακαδημιών της Ανόρθωσης στη Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας των ακαδημιών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου του κλιμακίου Λεμεσού με θέμα : «Ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό» το οποίο έγινε την Παρασκευή 20 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του American Academy στη Λεμεσό. Το σεμινάριο προλόγισε ο Υπεύθυνος των ακαδημιών της «Μεγάλης Κυρίας» στη Λεμεσό κ. Ανδρόνικος Ανδρονίκου ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε και την επίσημη συνεργασία του κλιμακίου Λεμεσού με την Ελληνική Σχολή του American Academy η οποία ξεκινά μάλιστα με τη χορήγηση τριών υποτροφιών σε τρείς νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Διευθυντής της Ελληνικής Σχολής κ. Ηλίας Κανάκης ο οποίος καλωσόρισε το ακροατήριο και ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ με το American Academy.

Επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια ήταν η αθλητική ψυχολόγος Έλενα Αβραάμ η οποία συνομίλησε με γονείς και παιδιά και απάντησε στα ερωτήματα τους.

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΑΔΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση από την έμπειρη αθλητική ψυχολόγο Έλενα Αβραάμ η οποία κράτησε σε ενδιαφέρον όλους τους παρευρισκόμενους, παιδιά, γονείς και προπονητές. Η Έλενα Αβραάμ κατέχει δυο πτυχία Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Glamοrgan της Ουαλίας και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Sport & Exercise Science με ειδικότητα στην Αθλητική Ψυχολογία.

Η Έλενα Αβραάμ διδάσκει στο European University στη Λευκωσία ενώ από το 2007 έχει καθιερώσει προσωπικές συνεδρίες και σεμινάρια για αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, γονείς και παράγοντες ομαδικών αθλημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλευτικές ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με την Έλενα Αβραάμ στο τηλέφωνο 99 307813 ή στο email: eavraamsp@gmail.com.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΒΡΑΑΜ

Με το φωτογραφικό φακο του cyprusacademies.com

Ο Κ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ Η ΕΛΕΝΑ ΑΒΡΑΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ

ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΦΟΥ

 

Ο Κ.ΛΟΪΖΟΣ ΒΑΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΤΣΟΥΚΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ Η ΕΛΕΝΑ ΑΒΡΑΑΜ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

More Photos

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  CHAMPIONS
 AC_Omonia  APOLLON-LADIES
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 PAFIA-FC  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  eradiocy
 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM