ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To cyprusacademies.com σας ΤΟ ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ με επισκεψιμότητα πέραν των 13.000 επισκεπτών μηνιαίως, σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να προβάλετε την ακαδημία ή την επιχείριση σας σε ειδικές τιμές ευκαιρίας. Το CYPRUSACADEMIES.COM σας παρουσιάζει τον ΟΔΗΓΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ μέσα από τον οποίο μπορείτε να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την προβολή και διαφήμιση σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο της ιστοσελίδας Τηλέμαχο Αθανασίου στο τηλέφωνο 99 124919.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΑΣ

Προβολή της ακαδημίας σας και των δραστηριοτήτων σας στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο facebook, το twitter και άλλες δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
• Αποστολή των Δελτίων Τύπου του συλλόγου σας (τουρνουά, διοργανώσεις, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις, τελευταία νέα). Για παράδειγμα εάν διοργανώνετε κάποιο τουρνουά η ιστοσελίδα μας θα αποστείλει την προκήρυξη σας σε όσες ακαδημίες είναι καταχωρημένες στον κατάλογο μας ο οποίος περιλαμβάνει πέραν των 150 ακαδημιών Παγκυπρίως και ο οποίος διευρύνεται συνεχώς).
• Ανάρτηση και προβολή της ακαδημίας σας στο ΧΑΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με εικονίδιο του logo σας μεγέθους 125pxlX125pxl με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη για άμεση σύνδεση με το site σας ή όλες τις πληροφορίες που αφορούν την ακαδημία σας.
• Καλύψεις αγώνων και δραστηριοτήτων του συλλόγου σας με ενημέρωση, βίντεο και φωτογραφικό υλικό.
• Δωρεάν διαφήμιση των εκδηλώσεων σας (τουρνουά, αγώνες, εκδηλώσεις)

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

• Με τη σύναψη της συμφωνίας μας η ιστοσελίδα μας κάνει επίσημη παρουσίαση της ακαδημίας σας μέσω αφιερώματος.
• Το logo σας καταχωρείται στο ΧΑΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
• Η ακαδημία σας προβάλλεται ονομαστικά κατηγοριοποιημένη στην πόλη όπου εδρεύετε.
• Ανακοίνωση της έναρξης εγγραφών της ακαδημίας σας την ημερομηνία που εσείς επιθυμείτε.
• Κοινοποίηση των ανακοινώσεων και των εκδηλώσεων σας στην ιστοσελίδα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για ένα χρόνο.
• Για την έγκαιρη δημοσίευση των ανακοινώσεων σας παρακαλείστε όπως αποστέλλετε το υλικό σας στα email: ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: cyprusacademies@gmail.com & allaboutsoccer@ymail.com ή επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Τηλέμαχο Αθανασίου στο 99 124919.

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE+, YOU TUBE και πολλές άλλες δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Προβολή της επιχείρησης σας στην ιστοσελίδα cyprus.academies.com
Αύξηση της επισκεψιμότητας του site σας μέσω της μόνιμης προβολής και διαφήμισης της επιχείρησης σας καθώς και όλων των δραστηριοτήτων σας.
Ανάπτυξη συνεργασίας με άλλες εταιρίες, ακαδημίες ποδοσφαίρου και ομαδικών αθλημάτων.
Με τη σύναψη της συμφωνίας μας η ιστοσελίδα μας κάνει επίσημη παρουσίαση της επιχείρησης σας μέσω αφιερώματος.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ETAΙΡΙΑ ΣΑΣ

Προβολή της επιχείρησης σας και των δραστηριοτήτων σας στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο facebook, το twitter και άλλες δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Αποστολή των Δελτίων Τύπου της επιχείρησης σας (προσφορές, διοργανώσεις, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις, τελευταία νέα). Για παράδειγμα εάν προωθείτε κάποια προϊόντα σε ειδικές τιμές η ιστοσελίδα μας θα αποστείλει την προσφορά σας σε όσες ακαδημίες είναι καταχωρημένες στον κατάλογο μας ο οποίος περιλαμβάνει πέραν των 150 ακαδημιών Παγκυπρίως και ο οποίος διευρύνεται συνεχώς).
Ανάρτηση και προβολή της επιχείρησης σας στους υποστηρικτές μας με εικονίδιο του logo σας μεγέθους 125pxlX125pxl με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη για άμεση σύνδεση με το site σας ή όλες τις πληροφορίες που αφορούν την εταιρία σας.
Καλύψεις δραστηριοτήτων της επιχείρησης σας με διαρκή ενημέρωση, βίντεο και φωτογραφικό υλικό.

Δωρεάν διαφήμιση των εκδηλώσεων σας και των προϊόντων σας.
Δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού περιοδικού.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia  PAFIA-FC
 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 THOI  CHAMPIONS
 chrysomilia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy