Γιορτή του Ποδοσφαίρου με Πρωταγωνιστές τους Μικρούς «Μάγους» της Μπάλας στο Τουρνουά «Παίζουμε FAIR PLAY» VIDEO & ΕΙΚΟΝΕΣ

Γιορτή του Ποδοσφαίρου με Πρωταγωνιστές τους Μικρούς «Μάγους» της Μπάλας στο Τουρνουά «Παίζουμε FAIR PLAY» VIDEO & ΕΙΚΟΝΕΣ

Γιορτή του Ποδοσφαίρου με Πρωταγωνιστές τους Μικρούς «Μάγους» της Μπάλας στο Τουρνουά «Παίζουμε FAIR PLAY» VIDEO & ΕΙΚΟΝΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Μάϊου το τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Παίζουμε FAIR PLAY» το οποίο διοργάνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου Kids Soccer School Εθνικός Άχνας. Το τουρνουά, το οποίο έλειψε 2 χρόνια λόγω της πανδημίας από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, επέστρεψε δριμύτερο προσελκύοντας μικρούς μπαλαδόρους από όλες τις πόλεις της Κύπρου. Σε αυτό συμμετείχαν 75 συνολικά ομάδες σε 7 διαφορετικές ηλικίες αγοριών και δυο κοριτσιών Κ12 και Κ14. Συνολικά πέραν των 800 παιδιών συμμετειχαν στην πανέμορφη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου, ένας αριθμός που καταδεικνύει το λόγο για τον οποίο έχει καταστεί θεσμός αφού διοργανώνεται για 6η φορά.

Έναρξη στη διοργάνωση έκανε το Σάββατο 14 Μαϊου το τουρνουά για ομάδες κοριτσιών. Κορίτσια απ όλη την Κύπρο έδωσαν δυναμικά το παρόν τους φωνάζοντας ότι το Γυναικείο Ποδόσφαιρο είναι εδώ και στηρίζοντας το σύνθημα του τουρνουά.

BINTEO ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ K12 & K14

Ακολούθησαν οι αγώνες αγοριών με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διασκεδάζουν με το αγαπημένο τους άθλημα χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς το άγχος της νίκης εφόσον δεν υπήρχαν βαθμολογίες παρά μόνο ποδοσφαιρική δράση και χαμόγελα.

Εικόνα που περιέχει κείμενο, ουρανός, χλόη, υπαίθριος

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Το κλίμα που επικράτησε ήταν απόλυτα γιορτινό με τη διοργανώτρια Ακαδημία των Kids Soccer School Εθνικός Άχνας να ολοκληρώνει τη διοργάνωση με άκρως επιτυχημένο τρόπο, κάτι για το οποίο αξίζει πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Το FAIR PLAY ήταν το κυρίαρχο στοιχείο των αγώνων με τα παιδιά να χειροκροτούν το ένα το άλλο και να χαιρετιούνται μετά το πέρας των αγώνων και αυτό ήταν το ζητούμενο της διοργάνωσης αναδεικνύοντας όλα τα παιδιά νικητές και ανταμείβοντας τα για την προσπάθεια τους!

BACKSTAGE ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Εντυπωσιακή ήταν και η τελετή απονομής των επάθλων, όπου όλες οι ομάδες σήκωσαν κύπελο και όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους με αναμνηστικό μετάλλιο. Το Πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου ήταν εκεί και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα και εικόνες.

Εικόνα που περιέχει κείμενο, άτομο, υπαίθριος, πόζα

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση   των Kids Soccer School Εθνικός Άχνας αναφέρει: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ από όλη την οικογένεια της Ακαδημίας μας σε όλες τις ακαδημίες/σωματεία που έδωσαν το παρών τους, στα παιδιά, στους γονείς σε όλους του ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ (που χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να βγάλουμε τουρνουά) και σε όλους στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας”.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Cyprus Academies και Kids Soccer School

Advert

ΠΡΟΠΟΝΗΤEΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

360 Ergometric Tests

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ALL ABOUT SOCCER YOU TUBE

LIKE OUR FACEBOOK PAGES

SUPPORT OUR SUPPORTERS